VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULPIFF JULPIFF!!!

 

Todilooo!!

Här hemma är det sånt mysigt julstök som pågår just nu… Doftar nybakade  pepparkakor och jag slår in paket barnen tittar på Astrid Lindgrens jul MYS MYS MYS…. Tittade just på när Madicken firade jul.. Det ser ju sååå mysigt ut när Alva står och glaserar grishuvet i köket minns ni den scenen?.. Skulle också vilja ha ett grishuvud med äpple i munnen på julbordet.. Kommer ju ändå ha skinka så du kan man ju lika gärna ta vara på alla grisens delar… Men googlade oh herregud vet ni vad ett grishuvud kostar? 2000 kr… Asså så dyrt.. Så nä nå huvud blir det nog inte.. fast älskar när det är så där gammeldags och fint typ som stora taberaset i kathult(Emil i Lönneberga ni vet? )

Har haft fullt upp hela dagen.. Med grupparbete och en tjej i min grupp är nyopererad så vi åkte hem till henne allihopa.. Så himla tacksam för att jag hamnade i just den gruppen… Vi e sååå bra ihop ÄLSKAR!!! Sen direkt från henne till Kiwis julshow… Hon va såå nervös i morse stackarn.. Blev ett total breakdown för jag inte gjort flätorna som hon tänkt…

Men hon va så duktig på uppträdandet… Hon glömde bort en av hennes repliker lite men det gick bra tillslut ändå..

Bakade lite nya lussebullar igårnatt.. och älskar att sätta nejlikor och sidenband på apelsinerna.. Så himla fint och det doftar ju MAGI!!!

Nu ska jag återgå till julpiffet!! I morrn väntar den stora julgodisbakar dagen!!! :-) :-)

Har ju massor med roliga juliga recept om man går bak lite i blogg arkivet!

HÄR HITTAR NI DE MAGISKT BRA RECEPTET PÅ LUSSEKATTER!!DSC_1851

DSC_1879

DSC_1881

DSC_1901 2

DSC_1845

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna