VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULEN SMYGER SIG IN…

Hej finisar… Varje dag när jag inte har skola så gör jag såna storslagna planer och så hinner man typ 1/5 av var man trodde… Har typ känt mig stressad hela dagen över saker som jag själv bestämt att jag ska hinna med.. Helt värdelöst nu när dagen e över och ja inte njutit ett dugg… Eller Jo lite fick jag njuta Edita hade bokat in oss på en speciell bastu som hette heat by Sophie.. Jag har ändå bastat mycket i mitt liv men aldrig svettats så mycket som jag gjorde i dag… Man bränner mellan 250-600kcal på en bastu sittning så där satt vi och babblade på i 45 minuter och hade det gött! Känndes så skönt efteråt.. huden blev helt len och mjuk så härligt!  Men med allt annat idag så blir det till att ta nya tag i morrn… N är bortrest så jag är gräsänka i några dagar… (Får man tycka att det är lite små härligt att vara själv ibland) För det gör jag lite just nu.. (men bara lite) Nu ska jag plugga lite.. och sen väntar Vår tid är nu.. Har ni sett den på svtplay? Asså så bra serie! Tips Tips!!

KRAM!!

Just det glömde berätta Jag och N har i flera veckors tid övat på schhhh & ssssss ljud med Louie… han har visat noll intresse och vi har trott att hans hörsel blivit sämre… men så igår så reagerade han plötsligt och så härmade han både ssss ljudet och schhhh ljudet Asså tänk att man kan bli så överlycklig som förälder genom ett litet läte….

DSC_0845

lite av fynden från Ullared… jag gjorde en film på intagarn tv med sakerna jag köpt så ni kan kolla på den om ni vill se mer!

 

DSC_0807

lite juligt på bordet….

DSC_0837

Hemsk färg på hyacinterna men dom doftar UNDERBART!!!

DSC_0826

Barnen pyntade de söta lilla önsketrädet från svenskttenn… (sen pyntade jag om det)

DSC_0823

DSC_0816


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna