VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Im BACK!!

Hej finaste ni!!

Sen jag startade denna bloggen 2014 så har jag aldrig haft en så här lång blogg pause det var verkligen inte alls planerat.. Jag skrev ju min ”jätte tenta” i fredags.. OMG så jag pluggade, hade bestämt mig mig för att jag inte skulle gå och lägga mig innan jag kände att jag kunde allt och när klockan var 06,30 så hade jag fortfarande inte gått och lagt mig än.. Så var väl inte den piggaste när jag skrev provet men det styrde jag upp med lite kaffe.. Har verkligen ingen aning om hur det gick.. Men ber typ till högre makter att jag klarade det..  I Lördags när planen var att göra inget och bara ta det lugnt, nä då kliade det för mycket i fixar fingrarna så jag  började måla om vårt kök… Så det ledde till att det blev helt kaos här hemma..  Samtidigt som hemmet varit upp och ner så har jag varit så himla himla ledsen dessa dagar då det varit lite struligt här inne på bloggen och alla bilder från 2014 -2016 bara var helt borta både på denna bloggen och på min gamla blogg på familjeliv,  Så mycket jobb tänk alla inlägg i två års tid.. Det är över 600 inlägg och alla bilder och minnen och alla bilder på barnen har varit helt knäckt över detta… Jag brukar   ofta sitta och tittar i arkivet här på bloggen tycker det är jätte roligt att kunna se tillbax på vad jag gjorde vid denna tiden för 3 år sedan.. Så paniken som kom när så mycket minnen och arbete plötsligt var borta.. Har varit helt förtvivlad över detta. mailat alla som en galning..  Men idag på eftermiddagen så lyckades nån underbar människa på portalen att fixa detta efter många om och men… Kan inte äns beskriva hur glad jag blev över detta…

och titta vad som har kommit på plats här då:-) Nya fåtöljer från gubi som är i samma tyg och färg som våra matstolar.. Det blev Såå himla fint tycker jag:-)

 

DSC_0315

Handen och vaserna är från rum 21:-)  Den underbara ljusstaken #adlink från Newport:-)

DSC_0305

Handen är en fruktskål.. Hur cool:-) ?

DSC_0314

DSC_0313

Årets 1a julblommor! 🙂

DSC_0302

DSC_0319

Unnade mig en liten tenta present.. som har stått i min garderob i 4 veckor.. Så i morrn ska jag öppna påsen:-) whiiii

Igår var jag på mama galan.. Så himla trevligt.. Väntar fortfarande på bilderna så det kommer ett inlägg i morrn om det:-) .. Hoppas det blev någon bra bild på vad jag hade på mig.. för det blev Såå bra trots väldigt skeptiska blickar från både Alexia och N när jag 30 min innan det började klippte och gjorde om den lite.. hehe typiskt mig..  Då jag i lite panik klippte av överdelen på min klänning och använde bara underdelen och gjorde om den till världens snyggaste kjol… hehe Sen gick jag och Edita och Michaela ut en sväng.. haha i långklänning en måndag vi hade så otroligt roligt.. Så vid 04 kom mammorna på vift hem.. För att den gå upp klockan 7 med alla barnen göra frukost och lämna alla.. Var inte super pigg direkt.. hehe men vi hade så roligt så det var Såå värt det!! vaknade med ett leende på läpparna:-) Efter lämningen av barnen så var jag på Michaela Wissens event med Moutife en sida där man kan köpa underbara prints från kända photografer till en rimlig peng!! Så det är fina Michaela Wissen (skrev ut efternamnet efter som det finns 2 olika Michaelor med i detta inlägget:-) som fotat flera av printsen på sidan..

IMG_7951

lilla Willow kan ju va den sötaste lille vovven jag sett…

IMG_1800

Drömmen att få starta dagen så här efter 3 timmars sömn..

IMG_2571

Några av hennes underbara prints!

IMG_2572

IMG_7564

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna