VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En sita halloween outfit…

Asså tycker min lilla plutt ser ut som en bebis på vissa av dessa bilderna… Vill bara ha en till:-) Asså råkade klicka mig in på Wish för ett tag sen.. Åh allt e ju så sjukt billigt så kunde ju inte motstå att handla lite… Gjorde dessutom världens miss haha lite pinsamt men bjuder på den… Beställde 50m sidenband vääldigt billigt missade dock att en yard inte är en cm utan typ 1m… Så fick hem 500m sidenband.. Ja då kan ni ju förstå hur sjukt billigt det var.. Trodde ju att jag köpt 50m så var det 500… Så gissa om det kommer bli sjukt fina julklappar i år:-) Köpte även denna björndräkten till Louie för 80kr…. Kanske inte bästa kvalitet men sjukt gullig och mjuk.. Sitter i bilen just nu.. Har varit på lekland, Ikea och Rusta.. Helt slut efter denna dagen.. Har dessutom varit i skolan cycklade hem på lunchen för det var en filminspelning hemma hos oss sen tillbaka till skolan och sen lekland… Pjuhh är HELT slut…  Köpte Såå fina adventskalendrar till Barnen på Rusta.. Kiwi valde en med böcker och Matteo tog en med massa goda mixade choklader, som typ plopp marabou mm….

Nu är vi start hemma! Natti natti

DSC_0414

DSC_0388

DSC_0428

DSC_0415

Denna schäslongen är nya favvo möbeln här hemma.. Från sofa Company! 

DSC_0400

DSC_0429

Björn outfiten hittar ni här!

DSC_0394

DSC_0385

DSC_0367

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Helena 3 november, 2018 on 00:45 Svara

  Något jag tycker att vi alla bör påminnas om är att när vi, du och jag, köper något sjukt billigt finns oftast en baksida. Prylen kan ha fraktats långt (påfrestande för miljön) samtidigt som någon har producerat prylen för antagligen en väldigt dålig lön. Något att tänka på nästa gång vi klickar hem något vi tycker är sjukt billigt! Så länge vi inte shoppat second hand vill säga! Där kan vi snacka shopping med gott samvete :)

  • lisaabefelt 4 november, 2018 on 22:58 Svara

   Ja du har helt rätt.. Känns som att jag inte kan skriva något annat än det.. i bland tänker man inte hela vägen.. Den va för söt och billig för att jag skulle komma på andra tankar…

   KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna