VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DRÖM DYGN!!

Känns knappt som jag behöver skriva något alls.. Bilderna talar nog ganska tydligt för sig själva.. För min del så började ju helgen redan igår… Satt uppe till över 03 på natten för att hinna skriva klart ett skolarbete och för att jag skulle kunna åka iväg.. Sen var det skola på morgonens slutade 11.20 och 12.10 gick planet från Bromma flygplats.. N stod utanför skolan med min lilla packning och körde i il fart dit… Men jag hann och det kändes ju så klart extra bra att jag hann och dessutom fixat klart alla stol saker innan.. Där tog vi jag och några till planet ner till Helsingborg… Där vi möttes av detta.. Ah men wow så mycket härligt vi fick uppleva med Jacob´s Creek  Som tillsammans med Mira ordnat ett helt magiskt dygn:-) DSC_0736

På båten på väg till ön Ven 🙂

img_7168-2

Mira Edita & Michaela Underbart sällskap!!

DSC_0749

Här ser ni Ven.. Gulligaste små husen!!

img_7241

Lånade dessa två bilderna av Edita<3<3

img_7266

Vi gick upp här för att dricka bubbel och njuta av utsikten som var MAGISK!!

DSC_0781

Tänk att Sverige kan vara så här fint:-)

DSC_0799

Sen promenerade vi ner till stranden där det skulle serveras förrätt…  Kan säga att jag blev något paff när han skulle gräva upp förätten ur sanden,….

DSC_0802

Det hette Hangi Man gräver en stor grop i sanden lägger ner massa stenar och eldar på stenarna i flera timmar.. Sen tar man bort allt som brinner och lägger på massa sjögräs sen hade dom lagt ner potatis och grönsaker och havskräftor lagt på mer sjögräs en pressening och sen täckt över allt med sand.. Så det hade legat där och blivit tilllagat under sandan i flera timmar.. Så häftigt!!

DSC_0808

DSC_0813

DSC_0820

DSC_0828

DSC_0865

Asså kan knappt beskriva hur gott det var!! Och med ett kallt glas vitt vin från Jacob´s Creek barfota i solnedgången.. Men asså hur drömmigt??

DSC_0861

DSC_0856

DSC_0851

DSC_0873

Så där satt vi och hade det helt underbart!

DSC_0797

DSC_0875

Nu ska vi strax ha fredagsmys här.. Matteo har haft en kompis här så det stod hamburgare och milkshakes på menyn..

 

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna