VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

its a MATCH made on a plate…

Todilooo

Nu är jag back on track..PJUHHH Självklart så började hela semestern med lite magsjuka.. Eller vet inte om det var det.. För förra gången Louie Flög flygplan så var det samma sak att han kräkts dagen efter… Det är tydligen vanligt hos mindre barn.. Något med lufttrycket och deras små magsäckar (tror jag det var).. Har dock aldrig hänt med något av dom andra barnen.. Så tror vi va uppe i 8 kräkningar… En mindre härlig start! haha som ett skämt HUR mycket otur kan man ha?  Men nu håller vi tummarna att det vänder!

  Vi brukar ju vara här nere i Montenegro hela sommaren… Eller så har det varit dom senaste 8åren nästan hela sommaren ca 4-6veckor.. Men i år så har jag och N bara 10 dagar ihop och då blir det ju genast lite stress.. Haha så knäppt att vara stressad över att man ska slappa och ha det härligt tillsammans… Så den här lilla kräkfesten som Louie bjudit på spädde ju på det hela stressmomentet lite extra.. När man längtat efter något så mycket så vill man ju att allt bara ska vara så där härligt som man tänkt… (blir typ aldrig så) Men att torka spyor ihop var väldigt långt bort från mina förväntningar..

Men idag så har vi åkt till barnens favorit pool och badat ätit god lunch och haft det så semester aktigt man bara kan.. Sen åkte vi tillbaka hem till huset och haha gissa om jag blev glad när jag hittade denna (egentligen ganska fula tallriken) Men asså hur fin är den inte till min blus! Haha Exakt samma färg och mönster! Känner starkt att jag i forsättningen bara kan äta på denna tallriken när denna toppen är på!

Namnlös design-2

 

DSC_1106

Asså älskar den här eller dessa här.. Ja bådas outfits.. Min kjol en omlott knyt kjol Ni hittar den här! adlink och min underbara top Hittar ni här adlink! Kiwi är ny kiddad från Zara! både shortsen och blusen:-)

DSC_1029

DSC_1100

DSC_1069

 

 

 

 


Kommentarer


  1. Amanda 17 juli, 2018 on 00:14 Svara

    Asså Lisa du är så vacker! Förstår inte varför du inte lägger upp mer bilder på dig själv??kram

    • lisaabefelt 17 juli, 2018 on 19:25 Svara

      Åhl tack.. ska försöka bli bättre på det.. hehe självkänslan som svajar lite mycket där tror jag.. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna