VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VERKLIGEN FREDAG DEN 13… :-(

Todilooo

Nu är vi framme i huset i Montenegro.. Det är 31grader varm och helt ljuvligt.. Barnen har badat i poolen och vi har blivit bortsända med massa god mat son Ns syster lagat:-)

Resan hit var dock ALLT annat än ljuvlig.. Det började med att det var Såå mycket strul när vi skulle checka in.. Då våra väskor inte skulle gå hela vägen för vi var tvungna att mellanlanda detta tog 1000år att fixa.. Så vi fick springa typ det fortaste vi kunde för att inte missa planet.. Väl inne på planet så satt vi jag och baren på 2a raden och N satt längst bak.. Louie var på sitt trotsigaste humör och N somnade där bak och sov hela resan medans jag satt där blöt av svett med en arg Louie i famnen.. Kunde på riktigt ha (….) När N kliver av planet sist av alla och jag står där med tre barn och allt hanbagage…och dessutom så fruktansvärt ont i min tå så fick gå av planet barfota..  Hade ju dessutom inte sovit en blund på hela natten.. Så mitt humör va ju inte det bästa direkt…#argsomettbi var nog en mild benämning..  Sen hade vi inte fått boardingkort till resa nr2.. så vi fick gå och fixa det och åter igen springa till planet.. När vi skulle gå igenom säkerhets kontrollen så tar jag av mig min klocka och lägger den i ytterfacket på min handväska.. När jag sen tar upp väskan så flyger klockan ur och landar rakt på stengolvet så glaset sprack… Alltså kan det bli mer fredag den 13… Pjuhh Just nu vill jag bara att den här dagen ska vara över..

Ett litet sommar löfte som jag lovat mig själv är att jag ska börja göra lite roligare bilder i photoshop.. Så efter att ha tittat på X antal youtube filmer så blev detta resultatet för min 1a bild.. haha den är ju Såå dålig men ändå lite kul tycker jag.. haha jag har vikt planet helt själv oxå:-) hahaflyg 3

DSC_1011

DSC_1015

Åh vågar man äns tänka på vad det kostar att laga detta.. Fast det borde nog gå på drulle hemförsäkringen.. Men ändå SÅÅÅ SURT!!! 🙁 🙁

DSC_1023

Jaja är väldigt nöjd över denna klänningen iallafall.. Så där super tunn och sval känns som att gå runt naken typ.. Ni hittar den Här! adlink från asos:-)


Kommentarer


  1. Johanna 14 juli, 2018 on 04:02 Svara

    Nä men fy stackars dig! Massa kramar!!!

    • lisaabefelt 14 juli, 2018 on 12:08 Svara

      Åh tack fina!! KRAM

  2. Anne 14 juli, 2018 on 10:15 Svara

    Vilken otur!! Jag bytte glas på min Rolex & med vår hemförsäkring så betalade jag bara ca 1000kr så så farligt är det inte. Stor kram!

    • lisaabefelt 14 juli, 2018 on 12:08 Svara

      Men åh så skönt att höra! Trodde det skulle vara Såå mycket dyrare!

  3. Maja 14 juli, 2018 on 11:05 Svara

    Hej! Jag köpte en Rolex Datejust till min sambo när han fyllde 30 och det hände samma sak med hans klocka. Vi betalade 800 för att få nytt glas på en certifierad rolex-återförsäljade 🙂

    • lisaabefelt 14 juli, 2018 on 12:07 Svara

      Men åh bästa nyheterna ever!! Trodde det skulle vara sååå mycket dyrare.. STOR KRAM

  4. Anna 14 juli, 2018 on 14:04 Svara

    Så blir det när man inte väljer en svensk kille till sin pojkvän 🙂 Killar från Balkan är inte kända precis för att vilja hjälpa sin tjej med barn och annat. De anser och förväntar sig att det är kvinnans ansvar att ta hand om barn och hem… Kämpa på! Kram

  5. Anna 14 juli, 2018 on 15:49 Svara

    Så kommentarerna som inte passar raderas. Det var inte meningen att såra. Men herregud så arg jag blir när jag läser att du fått kämpa så med 3 små barn och handbagage och ont i foten medan han sover?! Att du accepterar sånt! Är du ekonomiskt beroende av honom? Du skriver då och då om hur mycket du sliter och kämpar ensam med barnen och tar hand om hemsysslor. Man skulle lätt kunna tro att du är ensamstående.

    • lisaabefelt 15 juli, 2018 on 21:21 Svara

      Nope jag har inte raderat något.. Jag måste godkänna alla kommentarer innan dom syns i bloggen.. Såg inte dina förrens nu.. Ja om du blir arg så kan du nog tänka dig vad jag blev… Fick det dock kompenserat med 5 sovmornar på raken så nu känns det ok.. Ja det är många som tror att jag är själv fast det är nog till största del för att han inte vill synas på mina sociala medier alls.. Tycker dock aldrig jag sett en pappa oavsett vilket ursprung sitta själv med barnen och mamman suttit någon annanstans själv på ett flygplan… Men men Klart han hade kunnat sitta med barnen men Louie vill vara med mig och han är ju gladare om han får sitta med sina syskon så för alla andra passagerares skull så fick det bli så..

      Hade dock inte räknat med att han skulle sova hela resan.. Men nu får jag sova in betydligt mer än dom två timmarna han fick sova så känner mig nöjd..

      och att det blev på detta vis för att han är från balkan… och att det är så det blir då… Njaa håller inte med dig där! Det finns nog män från alla länder och kulturer som skulle kunnat gjort exakt samma sak! Speciellt om man jobbat nån stop om dyner under hela vm som han har gjort..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna