VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PANIK ONT & -JAG KOM IN!!!!!!

inlägget innehåller adlinks! 

Hej fina du..

Klockan är nu 03,15 och jag börjar inse att jag nog inte kommer kunna sova alls i natt… Vårt plan går vid 10.00 på morgonen och jag har ställt klockan på 05,30 för att hinna packa det sista + duscha och fixa mig och barnen.. Åh jag har varit SÅÅÅ himla glad i dag.. Kom nämligen in på sjuksköterske linjen så om lite mer än en månad så ska jag börja skolan.. Asså helt sjukt glad.. Har ju varit min dröm i flera år.. Har sökt in tre gånger förut och inte kommit in.. Men sen gjorde jag högskoleprovet två gånger och det gick riktigt bra så nu kom jag äntligen in!!! :-) :-) :-) Men just nu kan jag inte äns le… Något har hänt med min stortå… Det känns typ som att något håller på att äta upp den innefrån..  Den är Såå svullen bultar och det kanske låter fånigt att ha ont i en tå men jag har gråtit pga av smärtan kan tillägga att jag inte gråtit äns under någon av mina förlossningar.. Verkar vara nån form av infektion eller så har jag blivit biten av något utan att ha märkt det för detta gör så fruktansvärt ont… Har tagit två alvedon och en Ipren och smörjt in hela tån med bedövningsalva.. INGET av detta har hjälp det minsta … Fy känns som att tån typ kommer explodera när vi flyger..  Det är samma tå som jag för 2 veckor sedan fick operera bort tånageln på.. Så undrar om det är nån infektion eller nått… Jag får inte in foten i någon av mina skor så blir väl till att resa i en sko och en strumpa i morrn.. Med en vild Louie på det… Fy hoppas verkligen att det går över snart..

Här har det inte hänt något speciellt förutom att jag kom in på skolan då..  Har bara tvättat och packat och mitt i allt så fick jag en enorm längtan efter min mormor.. (Kom på den inte så briljanta iden att cykla till henne med Louie bak i cykelstolen.. Insåg efter lite för lång tid att det är visst 4,5 mil fram och tillbaka… Kanske inte helt optimalt att cykla så långt när man är mitt i packnings kaoset.. Men det var ju så klart så värt det även om det varit lite lättare att ta tunnelbana och buss istället.. Min mormor blev Såå glad<3<3<3 Sen så har Matteo äntligen kommit hem han har varit på sin första resa helt själv. Han åkte ju med en av mina bästa kompisar upp till Haparanda, så han har varit där sen i Lördags och i dag så flög han hem från Luleå helt själv… Asså när sjutton blev min lilla bebis så stor?? Han va så stolt och glad.. (Jag satt som en galen människa och uppdaterade Aftonbladet var 5e sekund under hela flygresan för att se om planet störtat) Jepp har ett galet katastrof tänk jämt när det kommer till barnen..

Nä nu ska jag testa att stoppa ner tån i iskallt vatten känns som att den brinner…. KRAM

DSC_0998

Den fina vasen för 145kr hittar ni HÄR! (adlink)

Namnlös design-2

Två nya kuddar har fått flytta in från confidentliving:-) Den zebra randiga hittar ni HÄR adlink och den andra hittar ni HÄR adlink

DSC_0982

Den stora lampan hittar ni HÄR adlink och den mindre hittar ni HÄR adlink

DSC_0983

 

 

 


Annons

Kommentarer


 1. Agda den förste 13 juli, 2018 on 09:18 Svara

  Grattis till att du kommit in på skolan, hoppas det kommer bli bra.
  Går Louie på förskola redan eller är det nåt ni ska inskola honom på nu innan skolan börjar ?
  Hälsningar Skåne.

  • lisaabefelt 13 juli, 2018 on 20:10 Svara

   Hej åhl tack!! Han började i april så hoppas det går att lämna efter ett långt sommarlov:-) STOR KRAM

 2. Elin 13 juli, 2018 on 12:58 Svara

  Hej! Och grattis till antagningen!:)
  Om det är inflammation vid tån så brukar jag lägga ett alsolomslag, brukar funka bra på några timmar😊

  • lisaabefelt 13 juli, 2018 on 20:09 Svara

   åh tack för tips har haft det hela eftermiddagen nu!! känns lite bättre!! TACK!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna