VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

UTFLYKTEN GICK TILL NORRTÄLJE

Todilooo

Idag så gjorde vi en liten utflykt till Norrtälje, shoppade lite badkläder och nya skor till barnen inför resan på fredag..  Hittade sötaste matchande bakkläderna till barnen som fick följa med hem:-)  blåvit randig baddräkt till Kiwi #adlink Randig uv dräkt till Louie #adlink och nya badshorts till Matteo #adlink Fixade mitt hår för 1a gången på flera veckor.. Kiwi kommentar -Mamma nu ser du inte ut som ett troll längre:-) Jag – Åh tack.. haha eller vad säger man?

Börjar få lite resfeber så har just suttit och lyssnat på Kaj Linans sommarprat och skrivit en väldigt lång packningslista.. Pjuhh är ju lite flygrädd och det gör att allt inför resan blir så jobbigt får ångest inför flygresan redan när jag ska gå ner i källaren och hämta resväskorna..  Men i morrn så ska jag åka hem och packa lite i lugn och ro utan barnen:-)

Nu ska jag koka körsbärs marmelad:-) Blir den god så ska nu få receptet i morrn:-) PUSSS IMG_4221_Facetune_09-07-2018-13-57-21

IMG_9792

Hur gulliga är inte Louies nya sandaler? från hm:-)

3 2

 

IMG_5288

IMG_5059

Här ser ni även Kiwi nya sandaler även dom från hm:-)

IMG_6918

Asså min lugg kan ju verkligen se förfärlig ut när vinden ligger på lite fel.. hehe

IMG_6167

Asså dagens lunch, detta ska vi laga här på landet i morrn.. Stek vanliga pannkakor men byt ut mjölet mot bovetemjöl..(jag frågade nämligen vad dom hade för mjöl i på resturangen)  Stek så pannkakan blir extra knaprig ha på västerbottenost, så den smälter.. varmrökt lax, gräddfil,rödlök och ruccola sallad.. WOW så gott och sjukt mättande vart proppmätt efter halva:-)

 


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna