VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tråkigt och Mumsigt!

Godmorgon!!

Jag har ju bloggat i snart 4år.. För 1a gången så känner jag att jag har en sån enorm prestations ångest.. Vilket gör att det typ står still i mitt huvud..  Känns som alla bilder är trista vilket gör att det blir Såå svårt att skriva.. Det blir lixom ännu svårare på landet där vi gör samma sak varje dag nästan.. Badar och solar… Min Instagram är bara vit och grå tycker själv att jag är Såå oinspirerande för tillfället.. MEN ska försöka att planera lite mer och jobba upp självförtroendet lite så ska jag nog fixa till detta!

Min älskade Edita Gjorde Dessa för ett tag och har ju suktat efter dessa sen dess.. Så igår efter en 4timmar långbåt tur.. Vi har ingen bottenfärg på vår båt och då måste man åka till en båttvätt några gånger på sommaren och ta bort alla snäckor och sånt som fastnar under båten..  Ingen här i närheten har öppnat än så vi åkte båt hela vägen från Värmdö till Djursholm för att tvätta båten.. Jag och Lina min pappa och alla barnen och 2 hundar.. Det gick super bra på dit vägen men på hemvägen så hade väl alla tröttnat lite…. Vilket slutade med att den ena hunden kräktes och den andra kissade på sig i båten.. Ester är ju bara en valp så hon kunde inte hålla sig stackarn.. Mem men Är ju ändå tre barns mamma så kräks och kiss är ju ingen fara.. haha

Nu har vi just vaknat här och ska strax äta frukost och sen ska jag nog ta en promenad tror jag:-)

DSC_0500

DSC_0501

Asså hon är ju ett geni Edita:-) Hallomi langos.. OHH MY så goda.. Så klart var det Lina som gjorde dessa men jag stod brevid så det kändes typ som att jag lagade dom.. 1 riven hallomi ost blanda med 1 ägg stek som små plättar.. Vi hade creme fraîche, rödlök lax och gräslök på våra, Edita körde med löjrom..

DSC_0491

DSC_0494

DSC_0437

DSC_0435

DSC_0483

DSC_0460


Annons

Kommentarer


 1. Vera 5 juli, 2018 on 21:46 Svara

  Lisa du inspirerar såå mycket! Så ska du inte alls känna! Älskar allt från dig blogg insta och instastory!! Stor kram!

  • lisaabefelt 6 juli, 2018 on 19:28 Svara

   Men åhl 1000tack fina du!! KRAMAR!!!

 2. Mathilda 6 juli, 2018 on 07:33 Svara

  Älskar allt du gör! Så behöver du inte känna! Kram!

  • lisaabefelt 6 juli, 2018 on 19:29 Svara

   Blir såå hilma glad tack!! PUSSSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna