VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SF KIDS PLAY

I samarbete med SF Kids Play

Så har jag eller främst barnen fått testa denna streaming tjänst som är väldigt lätt för barnen och innehåller både filmer serier och böcker.. Vi har lyssnat på spöklika sagor, super Charlie och tittat på både filmer och serier:-) Till min stora glädje så är mina favoriter även barnens favoriter nämligen alla Astrid Lindgren filmerna.. Så vi har betat av flera stycken redan:-)  Det finns även en offline funktion så man enkelt kan titta på film och serier på bilresan eller på flygresan eller på semestern när man är utomlands eller där det är dålig mottagning.. Nu kan ni titta och lyssna 2 månader helt gratis med koden LISAABE18 det är ingen bindningstid och ni skapar enkelt ett konto på (sfkids.com klicka för att komma dit)och ladda sedan ner appen:-) 

DSC_0892

DSC_0894
DSC_0896

DSC_0904

DSC_0905

DSC_0907

DSC_0901


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna