VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När det tråkiga blir roligt!

 

Todilooo från landet!

Här har det varit fullt upp i två dagar, vi har firat mina föräldrars 31 åriga bröllopsdag och Matteo har åkt i väg på sin första fotbollscup där han ska sova borta två nätter så igår åkte vi hem bara han och jag och gick på bio (den nya jurrasic park fimpen.. Älskade den:-) Sen packade vi inför fotbollsresan.. Min lilla plutt vad åren gått orimligt fort.. Snart fyller han 9 år.. Helt sjukt ju.. han har samma sko sol som jag och hans händer är större än mina.. Snart kan jag inte åns brotta ner honom längre.. Ser inte fram emot att han brottar ner mig och gör pickenic döden.. (Ni vet när man pickar med fingrarna ovanför bröstet.. (Något jag ofta gör på honom) Så han har lite att ge igen för om vi säger så..

I dag har vi haft ännu en härlig dag här på landet.. Väldigt mycket kallare ute idag men ändå lite sol på eftermiddagen.. Kiwi ville absolut bada, Jag total vägrade (skyllde på min onda tå) Så min stackars mamma stod nere i vattnet med badräckt och vind jacka ute i vattnet..

Nu har vi just kommit hem från dagen stora utflykt.. haha Yes vi har varit på Ica maxi.. Älskar det med att vara på landet att dom där tråkiga sakerna i stan som att gå och handla plötsligt blir lite kul här på landet..  Ska baka något riktigt kul i morrn!! Så håll utkik!!

Måste ju även nämna den avskyvärda låten som igår kom till mångas kännedom, Mrcool har gjort en låt som finns på Spotify som handlar om att våldta och ursäkts språket knulla barn, Knulla barn är alltså vad låten heter..  Låg länge och tänkte på alla dessa personer (män) som tycker att det är roligt med en låt som handlar om att våldta barn och spädbarn, Man undrar ju stark om deras föräldrar lärt dom att det är roligt, iså fall är det ju bara synd om dom som inte förstått att det är fel inte åns i vuxen ålder.. Eller finns det så många sjuka människor i vårt samhälle.. Blir rädd vad det är för värld mina barn ska växa upp i..  Satt och läste igenom såå mycket kommentarer och kan säga att mig ordförråd för fula ord har aldrig varit större!

Nä nu ska vi ha mys kväll här! Hörs i morrn!! (håll tummarnarna att tårtan blir lika tjusig som jag tänker att den ska bli! :-)

DSC_0174

DSC_0184

DSC_0180

DSC_0140

DSC_0142

DSC_0146

Gulligaste lille matgruppen från jollyroom!

 

DSC_0159

Även hammocken är från jollyroom!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna