VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi firar lite!

Hej!

Ännu en mysig lugn dag på landet, Barnen har badat massor och målat säkert 100 tekningar med vattenfärg.. Louie vår lilla galning ramlade ju i från bryggan igår, och idag så hoppade han plötsligt självmant i.. Men blev rädd när han hamnade under vattnet (han hade flytväst på sig) Men så fort jag fiskat upp honom så var han glad igen.. Men hoppade inte i nån mer gång så hoppas han blev lite rädd.. Man vill ju inte ha en 1,5 åring som slänger sig i självmant från bryggan direkt..

Tisdag idag och skulle egentligen ha ridit men kan ju inte ha skor på mig efter gårdagens lilla operation och kunde ju knappast rida med en strumpa på foten.. Men ska förhoppningsvis rida på söndag istället:-)

Nu har just N kommit ut hit till oss, VÄÄLDIGT skönt med lite avlastning, pjuhh inte helt lätt med hund och tre barn när man knappt kan gå foten.. Strax kommer även min mamma hit som nu har semester:-) Så mysigt!!!

Detta firar vi med lite tårta (daim cheesecake) och bubbel! Visste ni föresten att för varje bild på Instagram med #goddryck så skänker dom 100kr till välgörenhet fram till sista juni så härligt att kunna njuta av lite alkoholfritt bubbel och samtidigt bidra till något bra! Så ett litet tips!! Som tack för att jag sprider detta budskap så fick jag välja en välgörenhets organisation att skänka 2000kr till och jag valde så klart barncancerfonden:-) Med Alexias lilla Corinne i tankarna!

HOPPAS NI HAR EN LIKA MYSIG KVÄLL!!!

DSC_0005

DSC_0048

 

DSC_0035

DSC_0041

DSC_0029

DSC_0002

DSC_0011


Kommentarer


  1. Lisa 27 juni, 2018 on 16:55 Svara

    Sååå fina bilder! 👌🏻 Min man fyller år så vi firar lite i dag vi!

    • lisaabefelt 1 juli, 2018 on 16:21 Svara

      Åh härligt!! Grattis till honom i efterskott!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna