VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LUGNET FÖRE STORMEN…

Hej finisar!!

Ohh 1000 tack för alla super tips på förra inlägget.. Efter en minst sagt hektisk dag så är nu jag barnen och vovven Pluto framme på landet där vi ska fira midsommar i morrn.. Eftersom att Sverige som vanligt kommer bjuda på 12grader och regn så blev det massa sista minuten fix idag.. Ett party tält är inhandlat och lite smått och gott så i morrn ska det byggas lite här på morgonkvisten…

Efter att ha varit här och mätt vilken storlek vi skulle köpa på tältet så åkte vi in till stan igen och hämtade barnen som gick sin sista dag på fotbollsskolan och förskolan idag.. Kiwi sin sista någonsin.. Lite sorgligt men som tur är så får Louie hennes fröknar i höst.. Vilket känns SÅÅÅ himla bra.. Men då hann N inte köra ut oss igen.. Så vagn packning tre barn och hund fick jag åka både tunnelbana och buss med i ös regn.. Men nu är vi äntligen framme och nu ska det fixas massa inför imorrn.. Ska strax ge mig på att göra något som heter eller jag tror det heter frose typ som sobre fast man gör det på Rosevin som en extra trevlig fördrink:-)

Hoppas jag hinner kika in här till er i morrn:-) STOR KRAM annars och glad midsommar!!

Innan vi begav oss ut i regnet mot landet, barnen testade sina midsommar outfits.. Kör på lite sjömans tema i år.. (gulligaste som finns på barn tycker jag) och tanken var att dom lite gulligt skulle hålla i blommorna som vi ska göra kransar av.. hehe det gick sådär som ni ser…. får helt klart binda kransar utan Louie närvarande!!

DSC_0927

 

DSC_0923

DSC_0908

DSC_0915

DSC_0910

DSC_0924

DSC_0925


Kommentarer


  1. Therese 21 juni, 2018 on 20:54 Svara

    Helt sjukt vad fort tiden går, tyckte jag nyss slutade på fsk å då va de ju så små. Kul att L får samma gäng som K haft.

    • lisaabefelt 24 juni, 2018 on 21:55 Svara

      Hej åh ja åren verkligen rusar förbi… åh ja är Såå himla glad för det!! STOR KRAM & Glad Sommar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna