VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN FÖDELSEDAG

TODILOOO

Skriver mitt 2a inlägg här inne på nya bloggen.. Jag som är den mest otekniska människa som finns sitter typ och kallsvettas för jag blir så stressad när det inte ser ut som jag vill och texten blir plötsligt jätte liten och den är alldeles för bred ..mm Men hoppas att jag får bukt på det hela i morrn men lite hjälp från dom här på allt för föräldrar! Den finns typ 100 olika inställningar som man kan trycka på ja jag fattar noll…

I går så fyllde jag år… Hela 30år ska jag vara ärlig så har jag får nån sjuk åldersnoja helt plötsligt den bara kastade sig över mig i förra veckan..  Ja jag vet att jag absolut inte är gammal men det är massa andra saker som jag räknat med att jag skulle hinna med innan jag fyllde 30 som jag inte gjort och nu har super ångest för.. Men men tröstar mig med att jag var 3 barns mamma när jag var 28år och det är ändå bra jobbat tycker jag…

Vaknade upp väldigt tidigt på min födelsedag av att N kom hem efter att ha jobbat super sent vid typ 6på morgonen, han hade ingen nyckel så jag fick gå upp och öppna.. Asså ja var Såå sur.. Tyckte att han inte behövde komma hem såå sent när det var min födelsedag och allt och såg framför mig hur han skulle somna och hur jag skulle gå upp helt ensam på mig födelsedag… haha Ja jag låter som en 5åring typ men det var så jag kände..  Men jag somnade om ganska fort, och sen typ två timmar senare så blev jag väckt med sång och tårta på sängen och dra mig baklänges det var N som gjort tårtan pannkakstårta med sylt och grädde och ovanpå så hade han även gjort egna siffror av smält choklad.. Alltså jag började gråta för det var så Gullit gjort.. (och SÅÅÅÅ SJUKT OVÄNTAT)

Sen vart det en lite annorlunda födelsedag för vi var bjudna på bröllop.. Till min syssling som skulle gifta sig:-)  Så det var bara att börja rodda och fixa inför det.. Jag är ju alltid ute i sista sekund så hängde på låset utanför svensk tenn klockan 10.00 för att fixa bröllopspresenten:-) Just när jag klivit innan för dörren så kom mina föräldrar (SOM ALDRIG ÄR UTE I SISYA SEKUND) Min pappas min när jag bad honom torka klänningen jag skulle ha på mig en hårfön.. som jag dessutom i sista sekund bytte för enligt väder prognosen så skulle det vara molnigt och 20 grader, men när vi skulle gå så var det bra mycket varmare och strålande sol.. Den klänningen var långärmad och ljusblå så kände att om jag börjar svettas i denna så kommer det synas så himla tydligt så tog en annan som var mer svett vänlig om vi säger så..

kl 13.00 så var vigseln i Engelska kyrkan vid djurgården, Sen promenerade vi en bit där en stor båt väntade på alla gästerna, Båt turen tog ca 2tim och det fanns massa bubbel och gott snacks på båten så himla trevligt.. Varje gång jag är på ett bröllop så tänker jag alltid att åh detta vill jag ha på mitt bröllop.. Just nu är jag inne på att jag vill både ha hästar med på bröllopet och även en båttur.. (NEJ N HAR INTE ÄNS FRIAT ÄN) haha.. Men drömma får man ju:-)

Båten tog oss till hesselby slott där det först var mingel och sen hölls bröllops middagen ute i ett stort vitt vackert tält.. Så otroligt fint:-)

DSC_0773

 

Mäster fotografen (min som Matteo) får foto credd för dessa bilderna.. Asså han är så himla duktig på att fota.. kan lixom säga- mamma böj upp huvet lite så blir det finare.. Han kommer ju typ kunna extra knäcka som fotograf om några år….

DSC_0866

DSC_0767

IMG_2694

Tadaaa för mig är detta den finaste tårtan i världen.. Aldrig blivit så glad för något nån gjort förut tror jag:-)

DSC_0812

Att åka bår och dricka bubbel det är inte helt fel att göra på sin födelsedag:-) /Eller på ett bröllop!

IMG_2735

IMG_2776

Hur vackert är inte Hesselby slott:-) WOW

IMG_2785

IMG_2825

IMG_2790

IMG_2793

Har aldrig ätit så god mat på ett bröllop förut.. Wow fast det var ganska väntat att maten skulle vara tipp topp men det överträffade ändå mina väldigt höga förväntningar!! mums! Fick dock bara bild på förätten..

Kvällen var verkligen magisk.. Massa god mat och dryck massa fina tal och ja ett helt magikt bröllop och för mig en helt fantastisk födelsedag!

Idag har vi röjt på landet hela dagen… Tänkte att jag och barnen flyttar ut dit och tar sommarlov på riktigt på torsdag så det behövde både städas och slängas en hel del vill jag lova.. Så nu väntar äntligen sängen:-)


Kommentarer


  1. D 17 juni, 2018 on 23:43 Svara

    Stort grattis i efterskott!

    • lisaabefelt 19 juni, 2018 on 13:29 Svara

      Åh 1000 tack!! KRAM

  2. Lisa 18 juni, 2018 on 08:50 Svara

    Yiho. Här går ju att kommentera!
    Stort grattis i efterskott. ?
    Jag hade panik när jag blev 30, gick runt hela dagen innan å skrek: jag vill inte. ??
    Tycker forfarande inte om ”min” siffra, men det är inte lika tungt nu vid 33. ?

    • lisaabefelt 19 juni, 2018 on 13:29 Svara

      Men åhh så skönt att veta att det inte bara är jag som känner så.. Fick ju barn så tidigt och har alltid fått höra av alla att jag är så ung.. nu är det ingen som säger det längre… hehe stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna