VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KIWIS KALAS!

Todilooo

Igår så hade Kiwi sitt väldigt efterlängtade födelsedagskalas:-) Så roligt när en mamma i hennes dagisgrupp skrev till mig förra veckan, och frågade vilken dag och tid kalaset var då dom glömt inbjudan på förskolan.. (gissa om jag såg ut som ett ?) Haha Yes hon hade altså bjudit in till sitt kalas utan att säga något alls till mig.. Så då var ju ju tvungen att styra upp något lite snabbt.. Så igår så hämtade jag alla tjejerna i hennes dagisgrupp på dagis och hemma hade jag fixat hela dagen med tårta och ballonger godispåsar och massa.. 🙂

Ovh tur var väl det att jag förberett så mycket för N var plötsligt tvungen att jobba så fick styra allt med kalaset själv.. (som tur var så kunde barnens kusin komma och hjälpa mig med Louie.. För kiwi ville verkligen ha ett Louie fritt kalas:-) 

Kalas dukat:-) Hittade både dom söta mini kalashattarna och sugrören väldigt billigt på en affär som förut hette tgr men nu tror jag den heter the flying tiger eller något liknande.. En sån där super rolig affär där allt är billigt:-)

Hittade även dessa söta svanar i den affären.. tror dom kostade 30kr st.. Så fina att hänga upp i lampan ju!! 

Även pom pomsen är från den butiken (the flying tiger) Tror jag den heter:-) 

Man kan tro att det är glassar men nope.. Kladdkaka med grädde på:-) Så kul recept jag hittade hos mykitchenstories:-) 

GLASS TÅRTA!! 

Kiwi har ju väldigt mycket utklädningskläder så det 1a alla gjorde var att klä ut sig:-) 

Sen öppnade hon alla fina presenter hon fått och sen fikade dom:-)

På gården väntade kalasets höjdpunkt! (& det ända hon önskat sig) En Hoppborg!! Den tog 1 minut att blåsa upp och alla 6 tjejer hoppade i den samtidigt så den är riktigt stor:-)  Denna åker verkligen med ut på landet i sommar!! Bästa barnvakten ever!! 🙂  Den är från jollyroom!! 

Kiwi och några av kalas tjejerna! 

I godispåsarna låg detta…Några av Kiwi favorit godisar, ett litet block som ser ut som en kaka.. och höjdpunkten.. Två pennor i form av ett läppstift och ett nagelack dom va väldigt poppis hos tjejerna! både blocket och pennorna var även dom från the flying tiger butiken:-) 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna