VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULDRINK

TOdilOO

Nyss hemkomna från Kiwis Luciafirande på förskolan.. Hon var så duktig och hon hade sett fram emot detta väldigt mycket.. Hon Sjöng med till alla låtarna och tyckte det var hur roligt som helst.. Det är ju många förskolor som tagit bort lucia firandet.. Väldigt tråkigt tycker jag.. Det är ju den mysigaste traditionen som finns ju!.. Många barn t.ex. som min lilla Kiwi tycker att det roligaste på hela året är just Lucia tåget och sommaravslutningen när man får uppträda för alla föräldrarna..

När vi skulle gå hem så slog det tyvärr slint.. Hon fick årets utbrott och gallskrek det högsta hon kunde för hon ville absolut inte gå hem.. Kan ju förstå attnär man längtat efter något så läge så vill man inte att de ska ta slut….Men tillslut så lugnade hon ner sig. Väl hemma igen så firade vi våran lilla Lucia med bubbel drinkar.. Suuper enkelt och hur gott som helst… 

Doppa glasets kant i vatten och sen i socker. Häll i (välkyld) Champagne i dom vuxnas glas och flädercider i barnens, stoppa i en färsk rosmarins kvist och vips så har man en julig väldigt god och enkel liten drink! Rosmarinen ger en fantastiskt god smak! Har ni smakat mineralvattnet med rosmarin smak? Det är min favorit! (minns inte om det är från Loka eller Ramlösa)

Nu ska det lagas mat! Fredags lyxar med oxfile, potatiskaka och rödvinssås! MUMS! Sen så har jag lovat Kiwi lite spa-tjej-mys.. Vi ska bada och måla naglarna! 

HAPPY FRIDAY!

DSC_1807DSC_1814DSC_1827DSC_1822

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna