En till Allt för föräldrar webbplats

Strömlöst hos Dr Salarin med ett ont öra :(

Idag har vi haft den absolut varmaste dagen nånsin tror jag. Genomsvettig, klibbig, kladdig & typ äcklig hela dagen då Koh Lanta varit strömlöst från tidig morgon till kväll. Ingen ac eller fläkt nånstans utan moppen fick agera som ”fläkt” 😉 Att bada i poolen va som att doppa sig i ljummet te… DÄREMOT svalkade havet väldigt skönt & aldrig nånsin har vi sett så många bada som idag 🙂 några dagar/ år stängs strömmen av på hela ön – vet inte riktigt varför men en gissning är att det är typ servicearbeten?

Såna lappar satt överallt här igår,,,,

Såna lappar satt överallt här igår,,,,

 

 

 

 

 

 

På lördag går första planet hemåt – från Krabi till Doha & nu håller vi tummarna att vi kan fara då; det är nämligen så att lilla Novah har fått öroninflammation & är hon inte bättre på fredag får vi inte flyga! MEN ,,,, oftast går detta över på 2-3 dagar & hon har redan hunnit få två doser penicillin… lilla skruttan hade så ont i örat idag när hon kom från skolan & va jätterädd att fara till doktor Salarin. Dr Salarin är en kvinnlig läkare är på Long Beach & är fantastisk framförallt med barn. & allt man behöver i medicinform får man bakom disken 😉

I helgen va vi på både mellofest & pannkaksfest! Sophie & Mathias hade bjudit hem 7 familjer hem till sig där vi beställt hem mat & sen kollade på Melodifestivalen – jag gillade verkligen Robin Bengtsson & FO&O. Pannkaksfesten va efter skolan i fredags på Thaimout på Long Beach & jag  vågar nästan lova att ”alla” från Sanuk va där! Massor av vänner till barnen, live musik & pannkakor & våfflor i stora lass!

IMG_1846

Moppat med Carlssons idag till Old Town

Piren i Old Towm!

Piren i Old Town!

Kvällen spenderade vi på slowdown där vi tappert försökte vinna musikquizet mot 19 lag men icke den här gången tyvärr …

Spöktimmen är slagen här så nu väntar kudden på mig!

Sov Gott!

IMG_1936

 

2 reaktioner på ”Strömlöst hos Dr Salarin med ett ont öra :(

Kommentarer inaktiverade.