En till Allt för föräldrar webbplats

Annons

Låt Inte Monstret Vinna!

Hej!

Omtanke eller ”omtankar” kanske jag ska använda… Får väldigt mycket frågor om jag är ok, om nåt hänt mig osv…

Ja, jag är ok; jag mår toppen; njuter av sommar & semester med vänner & familj. Jag fick rådet att bland annat pausa bloggen då jag har utsatts för ett övergrepp; inte ett fysiskt eller våldsamt sådant men ändå väldigt obehagligt & har pga det behövt pausa min blogg (tillfälligt hoppas jag) &  även behövt justera samtliga inställningar på olika sociala medier m.m

Hoppas så att jag snart kan skriva igen! Läste ett citat på en tatuering som löd: ”låt inte monstret vinna” & det är så jag får tänka tror jag 😉

Önskar dig en fortsatt fin sommar med en kram!

Annons
Annons

Exploria nöjescenter & megaleverans av Slash….

Hej! Hoppas allt är väl me dig! Jag är på Exploria Nöjescenter i Stockholm som är Europas största nöjescenter. Galet stort med sina 20000kvm! Dessa 20000 kvm rymmer lekland, gocart, bowling, laserarena, restauranger, dinoland, barnens trafikskola & en ”egen” kalasavdelning! Leklanden är indelade i tre olika teman; islandskap, undervatten & djungel. Barnen kan klättra, åka rutschkanor, swinga i lianer, springa i labyrinter, skjuta softballs, bada i bollhav & mycket mycket annat. Under helgerna i juli är Paw Patrol maskotarna på besök. Novah älskar Paw Patrol så ett besök hit va givet & idag passade det superbra. Mitt intryck so far är att det här leklandet verkar mycket bra! Har ”bara” testat ”snabbmatsrestaurangen” & den va helt ok. Vi har varit här i 3 timmar nu & 2 gånger har jag fått besök till bordet då det behövs fyllas på vätska 😉

Mandis!

Mandis!

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är ju det bästa betyget :)

Novah med Chase!

Novah med Chase!

 

 

 

 

 

 

 

 

Min dator har jag me mig så jag kan både skriva till dig, surfa roliga resmål  & nätshoppa :) Hur många stjärnor får det 😉 ?

Det absolut bästa betyget som går att ge ger jag Guns n Roses! Kopierar vad jag skrev igår på Facebook & Instagram: ”Va säger man? Vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska formulera mig… spänd som en fiolbåge hela kvällen, sjukt överlycklig över att få va på plats (fanns iofs inget annat alternativ),, Vilken kväll! Vilken nostalgi! Alla levererade MEN Slash, han inte bara levererade utan han ägde Friends Arena! Med tårar av glädje bugar & bockar jag för inte kanske bara årets kväll utan en av livets kvällar!”

Jag å Thomas med våra vänner taggade på Friends.....

Jag å Thomas med våra vänner taggade på Friends…..

Så med andra ord det va inte bara sååååå bra utan oxå en känslostorm utan dess like. Att både min mamma & min pappa ringde mig den dagen för att önska mig en kul kväll va en fantastisk känsla som gjorde mig både glad & väldigt berörd!

Stor kram från mig till dig /

 

Annons

Jag har längtat till den här dagen !!!

Den 29 juni idag :) Jag har haft nedräkning till det här datumet jättelänge och ser så fram emot kvällen!
Guns N’ Roses ska spela ikväll på Friends och jag & Thomas ska dit med några kompisar…
Jag känner mig nästan typ barnsligt lycklig; det ska bli så fantastiskt roligt!
Världens häftigaste nostalgi kick!
Jag såg Guns N’ Roses för många många år sedan, 2 gånger i Globen och 1 gång på Stadion.
Mindes inte vilket år så jag fick googla fram & kan det verkligen stämma att jag såg dem 1991 i Globen ?? Jag va då 16 år!
Kan säga att jag känner mig som 16 idag me hål på knäna & Guns tisha 😉

Jag har jobbat flera kvällar den här veckan vilket har inneburit att jag har kunnat vara med barnen på dagtid & Novah har kunnat va ledig från sommarfritids.
Ena dagen va vi på bio och såg på babybossen som stod på hade önskelistan.
Och igår var jag med Tindra hela dagen; vi packade & lunchade tillsammans, sen körde jag henne till Mossen där hon hade samling med fotbollslaget.
Dem åkte igår till Borlänge för att spela Dalecarlia cupen.

Snart dax för allsång på Friends – & att för några timmar va 16 år igen & galet förälskad i Duff 😉

IMG_4533

Annons

Midsommarhelgen 2017

Är på landet och har en av de absolut bästa helgerna någonsin- förutom att hela min familj är samlad & den glädjen är obeskrivlig så kan jag säga att jag har skrattat så tårarna har runnit så många gånger under den här helgen!

IMG_4443

Hängt jättemycket med alla Landet grannar & massor med vänner som vi har firat midsommar med både midsommarafton även midsommardagen. Sena kvällar långt in på natten har det blivit men så fruktansvärt roligt har allt varit!

IMG_4419
Kommer inte kunna sätta ord på alla dessa känslor för det behöver upplevas men delar gärna me mig av det jag kan förklara!

IMG_4446

 

 

 

 

 

 

Vi kom ner till landet i torsdags kväll efter jobbet; Birka for iväg på långkryssning över midsommarhelgen till Höga Kusten så vi alla som jobbade i terminalen fick ha så fina blomsterkransar på huvet. Alla avgångar är roliga men denna va lite xtra rolig.

IMG_4341

 

 

 

 

 

 

 

På midsommarafton va det som vanligt midsommarlunch, traktoråkning, femkamp, grillning & dans – tur att det är gångavstånd mellan oss alla då vi åt lunch på ett ställe, hade femkamp på ett annat & fördrink & förrätt på ett tredje 😉

IMG_4385IMG_4388

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår tog vi båtarna till Skansholmens Sjökrog & åt lunch. Det är en väldigt fin restaurang med grymt god mat & rekommenderas varmt.
http://www.skansholmen.com
Efter (Citerar Rille) ”enhållkäftengodmat”, minigolf & glass for vi hemåt & våran bastuflotte for ut i vilken med ett gäng badare.
Kvällen avslutades med Go mat, bubbel, nattbad & dans. & återigen skratt attacker utan dess like.

Mandis nattbadar...

Mandis nattbadar…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Känner en enorm livsglädje just nu! Min fina familj; stora fina familj, mina vänner – asså hur fina & vilken glädje vi får uppleva tillsammans – stora som små! Våra vänner, deras vänner, våran familj, deras familjer – alla är vi tillsammans <3

IMG_4397

IMG_8709

Snart dax att packa ihop & städa av lite för att senare fara hemåt…. garanterat med ett stort leende på läpparna & med värmen efter helgen!
Jag hoppas sååååå att du oxå haft den bästa midsommaren ever & att du oxå fått dela den med den/dem som står dig närmast!

Tack Gud för att du alltid är med mig & ger mig styrka, kraft & mod för många av livets val!

annons