VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nominera mig till BÄSTA RESEBLOGG

Supersavertravel har precis gått ut med Travel Blog Awards 2013 och förra året kom jag 2;a där. Det skulle vara en stor ära för mig om just DU skulle vilja nominera mig till Travel Blog Awards 2013. Det enda du behöver göra är att gå in här. Skriv i Liniz´- Resor, Barn och Livsstil Min blogg adress; http://blogg.loppi.se/liniz/ Din e-mailadress och skicka.  Tusen tack på förhand!

Travel Blog Awards 2014! Se till att slippa tunnelbanan – leta upp något hotell i Stockholm city att övernatta på.

Jag hoppas att du är nöjd med mina resetips och inspirationstips. Jag lovar att det blir flera härliga restips under 2014. Vad vill just DU läsa? 


Kommentarer


  1. nadja 27 januari, 2014 on 11:40 f m Svara

    Klart jag röstar på dig :-)
    kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna