Kom ihåg mig

Nu flyttar bloggen…ni följer väl med?!

Nu är det dax för mig och bloggen att flytta ifrån Allt för föräldrar. Jag har nämligen fått den stora äran och bli Toppbloggare hos Loppi och ser mycket fram emot det.


Så nu hoppas jag såklart att alla ni kära läsare följer med mig. Jag lämnar ett fantastiskt 2013 resår bakom mig och ni kommer inom kort att få läsa en härlig nyårskavalkad om 2013 med massor av härliga res tips och res inspiration. Och jag ser fram ett fantastiskt nytt resår 2014 som jag såklart vill dela med er…..

Men först har jag mycket mer att dela med mig från min senaste ”jobbresa” till Kuba och Mexico, så kika in i dagarna och många fler tävlingar är på G där ni har chans att vinna en resa och en del av en resa 😉

Vi ses väl på min nya blogg????

4 Responses to “Nu flyttar bloggen…ni följer väl med?!”

 1. Vad roligt =) Klart vi följer med!! Kram

 2. annasvarld skriver:

  Grattis till det! Klart jag följer :)

 3. Fröken M skriver:

  Åh va kul !! grattis :)
  KRAM

 4. Kaffemorsan skriver:

  Åh kul, GRATTIS, jag följer:)!

  KRAM

Leave a Reply