Kom ihåg mig

Bröllop på G…

 

Om exakt en månad ska vi på ett stort bröllop hos några av våra goda vänner, vilket jag ser fram emot jätte mycket. Tyvärr missade jag min kära väns möhippa i helgen när jag var i Mexico. Hade önskat så mycket att jag hade fått dela den dagen med den blivande bruden, men det är svårt för mig att söka ledigt med kort varsel. Nackdelen med mitt jobb, ledighet måste sökas lååångt i förväg.

Nu är jag super stressad över vad jag ska ha på mig dagen till ära. Har ikväll surfar runt massor och kollat på klänningar till bröllopet och hittade bla denna på Nelly.com. De har ju en uppsjö av fina klänningar. Denna Fillippa K klänning gillade jag starkt. Vad tycker ni om den? Passar den på ett vinter bröllop? 

 • Filippa K Shiny Drapey Tank Dress

  • By Malene Birger Gomati Bag
   Hittade även denna super snygga clutchen till, jag som älskar glitter & glamour! 😉
    Med detta inlägg tävlar jag om ett presentkort hos Nelly.com  med Cuponation och Dianasdrömmar

One Response to “Bröllop på G…”

 1. dianasdrommar skriver:

  Fin outfit perfekt på ett bröllop kram

Leave a Reply