VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Heldag på stranden…

Jag hade ju inte behövt bekymrat mig över solen… Det räckte ju med en timme på gymmet och en lång frukost eller brunch sen var det ju strålande sol igen! Ibland förstår jag inte riktigt hur galet snabbt det kan gå med vädret… Ena timmen regn och nästa strålande sol…


Frukosten här är i alla fall helt gudomlig. Jag älskar när man får göra sin egen omelett, ett par goda smoothies och en massa god frukt sen en kaffe och nåt sött på det! Vad äter du helst på hotell frukostar?


Helt ärligt man kan inte annat än älska Mexico och Cancun. Ni ser ju färgerna blått, turkost, klar blått och vitt mjölig härlig sandstrand. Detta är verkligen paradiset för mig.


Har du aldrig varit i Mexico så rekommenderar jag det starkt. Det passar utmärkt att resa hit med barn. Vi var ju i Mexico två veckor i mars hela familjen och det var nog bästa semestern ever… Lite jobbigt med jetlag, men det glömmer man snabbt!

Vart går din nästa resa?


Kommentarer


  1. Roxenmo en modeblogg 15 december, 2013 on 7:51 e m Svara

    Wow vad underbart de ser ut!! Har inte varit där men skulle inte tacka nej för att åka dit 😉

    Trevlig 3e advent! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna