VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vinn Ferrero Rocher Chokladpraliner till Jul

Ferrero Rocher är verkligen något som passar både till kaffet eller glöggen. Extra gott såhär i juletider tycker jag.

Jag älskar  såna här lyxiga chokladpraliner och jag är jätteglad att jag får dela med mig av dessa till flera av er! Jag har nämligen fått äran att tävla ut en ask Ferrero Rocher till hela 20 stycken av er läsare!
Allt ni behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågan: Hur skapar du en gyllene stund i en kommentar nedan.
Tävlingen avslutas den  14 december 12;59, då 20 stycken vinnare utses i detta inlägg, så glöm inte att kika tillbaka i helgen OM du tävlar. (En bonus om du delar inlägget på din egen FB-sida).
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
De 20 vinnarna blev
> Jennie. L, Matilda, Matilda, Tina C, Ann, Nathalie, Jerker N, Mamma Cherie, Froken Mela, Dessiree, Sara N, Ninelin, Tessan S, Sanna K, Manson Dust, Maria M, Liselotte, Frida B, Sandra S och Erika.
Maila mig omgående er adress och märk mailet Ferrero Rocher, tack!

Kommentarer


  1. Tina Carlström 11 december, 2013 on 8:38 f m Svara

    Jag brukar träna så fort jag kan när jag kommer hem. Tycker det är skönt att ha det gjort. Efteråt brukar jag ta en skön dusch och sen på med pyjamas. Jag strosar runt i pyjamas och brukar ta mig en kopp te och en bok när barnen lagt sig. Myser för mig själv i lugn och ro i soffan i ca en timme innan det är dags att gå och lägga sig. prioriterar sömnen för att orka dagarna. Att hinna med att göra detta ca 3 dagar i veckan är min gyllene stund.

  2. Ann 11 december, 2013 on 9:04 f m Svara

    Nu när vi har mörkt nästan dygnet runt så startar jag varje morgon med ett gott te (nu kör jag glöggte!) och tänder franska doftljus. Man måste skapa lite mysiga gyllene stunder om morgnarna när det är beckmörkt ute..

  3. Fröken M 11 december, 2013 on 9:09 f m Svara

    Jag vill vara med ! Dessa godingar är min mamnas favorit, så det vore en gyllene stund att ta fram asken på julafton när hela familjen är samlad 🙂 ha en bra dag !
    Kram M

  4. Emelie - Mamma till M 11 december, 2013 on 9:21 f m Svara

    Jag är jättegärna med!! 🙂
    En gyllenestund för mig, speciellt i juletider. Är att få unna sig, med glögg och/eller kardemumma kaffe med goda tillbehöver, så som julgodis. Så denna ask vore perfekt, till en gyllenestund, som rättare sagt skulle bli på uppesittarbingokvällen,. Den är underbart mysig!

    Kram Emelie

  5. Nathalié - Mamma till Charlie 11 december, 2013 on 9:26 f m Svara

    jag är med, gillat och delat, nathalié teodorson.

    att bara ta en tyst stund för mig själv. en bra bok, dämpad belysning och uppkrupen i soffan.

  6. angelixa84 11 december, 2013 on 9:33 f m Svara

    Åh vad gott!
    Dessa är farligt goda :))

    Min helt egna tid är på gymmet alt. en promenad helt för mig själv med musiken i hörlurarna. Eftersom jag är sjukskriven och hemma allt för mycket så ser jag varje möjlighet att få komma hemifrån som min gyllene stund <3

    Klart jag delar /Angelica Broman

  7. Jerker Nilsson 11 december, 2013 on 9:33 f m Svara

    En lång löprunda, som avslutas med ett långt långt bad… 🙂

    Gillar delar på Facebook 🙂

  8. Jessica Sundberg 11 december, 2013 on 9:37 f m Svara

    Jag kryper upp i soffan med mina två barn och bara kramar och pussar dom tusen gånger om! Det är en underbar gyllene stund för mig!

    Kram!

  9. Jag värdesätter egentid med lite tända ljus, choklad av något slag och en kopp kaffe/thé samt en bra bok eller en romantisk komedi 🙂

  10. En gyllene stund skapas tillsammans med de man håller kär, att mysa i soffan med filt, en film, tända ljus och bästa sällskapet – mer gyllene än så blir det inte. 🙂

    Jag har delat på FB (Carolina Åhsberg)

  11. Desirée Larsen 11 december, 2013 on 11:59 f m Svara

    En gyllene stund kan skapas på många sätt, men att sitta i soffan under en varm filt, äta Ferrero Rocher och dricka en kopp varmt te är ett utmärkt sätt att skapa en gyllene stund på =)

    Delar på FB: Desirée Larsen

  12. Lina Eckerström 11 december, 2013 on 1:05 e m Svara

    Gyllene stunder som inte innefattar barnen är när jag & mannen köper & frossar i lite goda ostar, kex, lufttorkad skinka, vin & en bra film… gärna barnlediga då. I helgen blir det allt det minus barnledigheten 🙂

  13. Sara Nordberg 11 december, 2013 on 1:21 e m Svara

    En gyllne stund för mig är när jag har båda mina söner hos mig, vi lagar god mat tillsammans, tänder ljus i hela lägenheten, sätter oss tillsammans och äter och pratar om allt och inget. Finns ingen bättre stund i livet än just det för mig.
    Kram

  14. Ninelin 11 december, 2013 on 1:29 e m Svara

    Jag skapar en gyllene stund någon gång varje dag. Det kan vara för mig själv eller med någon eller alla barn och man eller med vänner. Man behöver en lyxkänsla i vardagen 🙂

    Kram N

  15. Helena 11 december, 2013 on 2:05 e m Svara

    Nom Nom Nom! Dessa ser riktigt smarriga ut =) Jag är självklart med och tävlar!
    Gyllene stund är för mig att umgås med familj och vänner gärna över fika eller mat, men utflykt eller promenad är också gyllene inslag i vardagen!
    Försöker att uppskatta det man har och uppmärksamma fina och gyllene stunder när man nästan ”glömmer bort” att de finns varje dag, bara man tittar extra noga 🙂
    Stor gyllene Kram!

  16. Camilla Sjö 11 december, 2013 on 2:12 e m Svara

    En gyllene stund är för mig en mysig pratstund med sambon med en kopp ekologiskt kaffe och en-två riktigt goda chokladbitar, mer behövs inte.

  17. Helena i Uppsala 11 december, 2013 on 5:07 e m Svara

    genom att ge tid till den jag för tillfället har framför mig

  18. Tessan Sjölin 11 december, 2013 on 5:10 e m Svara

    Att bara se mina små prinsessor och min man njuta och vara glada, det
    är en gyllene stund för mig!
    Att uppskatta det man har!
    Kram Tessan

  19. Caroline Lundin 11 december, 2013 on 5:55 e m Svara

    Smarriga små guldpraliner de där ! Jag är gärna med och tävlar .
    En gyllene stund för mig är att få mysa upp sig i soffan med mannen med varsin god kopp kaffe och njuta av varandra medans våra tre juveler snarkar för natten 🙂 En stund av ro och vila för att morgondagen gnistra energiskt .
    Delat på fb, Caroline Lundin Fd Kroon, direkt länk https://www.facebook.com/caroline.kroona/posts/448683941898915

  20. Matilda 11 december, 2013 on 6:40 e m Svara

    Åh!! Är såklart med 😉

    För en höggravid småbarnsmamma räcker det gott och väl att ta en lång dusch eller läsa en tidning utan att bli avbruten. Och ibland slinker det ner en och annan godsak när dessa ganska sällsynta, gyllene små stunder av egentid infinner sig.. 🙂

    Kram Matilda

  21. ferrero rocher – 14/12 | BLOGGTÄVLINGAR 11 december, 2013 on 6:43 e m Svara

    […] TÄVLA HOS LINIZ […]

  22. Jag är gärna med och tävlar. Har delat här

    http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/12/11/ferrero-rocher-1412/

    Delat på FB, Anna Karlsson

    Min gyllene stund är när jag får en stund för mig själv. Då tappar jag upp ett skumbad, tar med något gott att dricka, lite gott att äta och så en bra skvallertidning. Sen njuter jag av tystnaden och godsakerna… underbart.

  23. Frida 11 december, 2013 on 6:59 e m Svara

    Den mest förgyllda stunden är väl ändå julafton. Du omges av nära och kära och stämningen är underbar! Kalle anka vid tre, julbord och skratt. Det är inte paketen och alla saker man får som spelar någon roll, utan att det är en dag som ALLA tycker om, och man visar verkligen sin kärlek mot varandra. Den dagen är man banne mej lycklig, leenden åker upp till månen. Tänk om det kunde vara julafton varje dag!

  24. jessamy 11 december, 2013 on 8:39 e m Svara

    Hej.

    Jag är med. Har delat på facebook i namn Linnéa Möller.

    Min gyllene stund är när barnen sover, jag får tända ljus och ta fram en bok. Eller när barnen och jag tillsammans sätter oss ner för att bara ta det lugnt.

  25. Lotta 11 december, 2013 on 8:57 e m Svara

    Det är jag, kameran och naturen! Går i sakta mak och fotar det som ser intressant ut. Njuter av dofter och vacker omgivning, en susande skog är en lisa för själen.

  26. Alexandra T 11 december, 2013 on 9:53 e m Svara

    Min gyllene stund är när jag får stänga av telefonen, vägra tv:n och krypa upp i soffan men en stor kopp te, en massa tända ljus och läsa en bra bok. Detta behövs mitt i allt uppsatsskrivande!

  27. Sanna 11 december, 2013 on 10:01 e m Svara

    Hemma skapar jag en gyllene stund för mig själv igenom att ta ett varmt bad, tända lite ljus och äta choklad. Mysa ihop mig i soffan med en bra bok eller min favorit TV-serie och en kopp te. Det är stunder som betyder lite extra som ensamstående, och som man alltid försöker ta vara på när det väl dyker upp.

    Har delat på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  28. En gyllene stund skapar jag med kärlek, familjen <3

  29. gabriella Wikström 11 december, 2013 on 10:30 e m Svara

    jag skapar en gyllene stund med min sambo framför en bra serie, tända ljus och äter något gott när barnen gått och lagt sig 🙂

  30. Erika 11 december, 2013 on 10:59 e m Svara

    Jag skapar en gyllene stund med familj eller vänner. När man bor ensam så värderar man det mycket högre än man kunde tro som yngre 🙂

  31. Jennie Lundin 11 december, 2013 on 11:05 e m Svara

    Enklaste enkla – uppkrupen i soffan med ett barn på var sida, insvepta i filtar, läsandes en bok i lugn närhet.

  32. Jag skapar mina egna gyllene stunder genom att ta mig egentid i badrummet! Låter suspekt kanske, haha! Men nejdå, det jag menar är bara en låååång varm skön dusch, efterföljande lotion o krämer hit o dit, naglar som fixas, fötter som tas om hand osv. Alltså seriöst, det kan ta både en och två timmar med låst badrumsdörr, men familjen får vänta, tsss 😀

    Det är MIN kvalitetstid när jag är där inne. Å den tänker jag ha för mig själv…

    (schh… påminn mig nu inte om att Isabella ska växa upp o bli fåfäng och förmodligen stå och åma sig framför spegeln i timmar varje dag) 😉

    Delat på fb (Annika Nilsson Pettersson)

    Kram Annika
    [email protected]

  33. Eva 12 december, 2013 on 6:52 f m Svara

    Mums!
    Min gyllene stund får jag genom att ta en lång, uppfriskande morgonpromenad. Det är en härlig start på morgonen!

  34. Superquinnan 12 december, 2013 on 6:57 f m Svara

    En gyllene stund för mig är med hela familjen samlad i soffan. Titta på semesterbilder tillsammans och skratta pt knasiga saker vi gjort tillsammans. Att varva ner och ha tid för varandra är guld värt varelse gång!

  35. MansonDust - en mammablogg om barnmode 12 december, 2013 on 8:13 f m Svara

    En gyllene stund för mig är dom gångerna då vi lyckas få barnvakt. Att släcka ner & tända levande ljus, se en bra film & ha laddat upp med en massa choklad, gott kaffe m.m. Bara njuta av att känna noll stress tillsammans med barnens pappa, DET är viktigt för mig som hemmamamma!

    Delar på FB: https://www.facebook.com/mansondust

  36. Hella wingstedt 12 december, 2013 on 8:36 f m Svara

    Kan ju tala om hur min gyllene stund skulle se om vid vinst av en sån ask 🙂

    När barnen somnat på fredagskvällen skulle jag sätta mig i fåtöljen efter att ha tänd massa doftljus i hela vardagsrummet.
    På med fluffiga strumpor och morgonrocken samt en gosig filt.
    Avnjuta dessa ferrero rocher för första gången (aaaldrig smakat såna faktiskt) tillsammans med ett stort glas iskall pepsi Max o bara insupa lugnet o stämningen.
    och antagligen låta smaklökarna dansa för de pralinerna ser så jäkla goda ut 🙂

    (delar inlägget på fejjan med)

  37. En gyllene stund för mig är sekunden jag sätter mig i soffan efter att ha lagt barnen, må låta jättetrist men de är verkligen såå mysigt att krypa upp med täcket i soffan, tända ljus och en tidning eller film 🙂

  38. Sandra 12 december, 2013 on 12:48 e m Svara

    En gyllene stund för mig är att vara ute med barnen, så här års är det kul att åka pulka och bygga snögubbar, för att sedan komma in i värmen, dricka varm choklad och bara njuta! Gärna med en god chokladbit till från Ferrero Rocher såklart! 😉

    Har delat på Facebook också – Sandra Skoog

    Kram och god jul!!

    //Sandra

  39. liselotte 12 december, 2013 on 9:11 e m Svara

    Jag är med och tävlar. Har delat tävlingen på facebook, liselotte andersson.
    En gyllene stund för mig är tillsammans med någon, några vänner, ingen TV på och sitta och prata, spela spel äta något gott och bara njuta av att vara tillsammans. Mvh Liselotte

  40. Frida Bergner 12 december, 2013 on 10:41 e m Svara

    Mums!!

    Min gyllene stund blir på helgen när jag och min kille myser ner oss i soffan, tänder ljus och så kollar vi någon film och äter något mumsigt till, gärna choklad och lakrits.
    Det är den bästa gyllene stund för mig.

    God jul/Frida

  41. MariaM 13 december, 2013 on 9:06 e m Svara

    Såhär under vintern så skapar jag mina gyllene stunder genom att tända ljus vid matbordet. En tallrik risgrynsgröt, en skinksmörgås på vörtbröd och tända ljus är ju en supermysig start på dagen 🙂

    Delar på min fb (maria mattson).

    Mvh Maria

  42. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma 13 december, 2013 on 11:20 e m Svara

    Min gyllestund skapar jag med tända ljus och lite gott på kvällen uppkrupen i soffan. Super mysigt. En tyst och lugn stund för återhämtning för att ladda batterierna inför en nu fullspäckad dag.

    Delar på Fb Lottiz Törnqvist.

  43. Jerker Nilsson 3 januari, 2014 on 7:33 e m Svara

    Hej

    Jag hade turen att vinna men har fortfarande inte fått något skickat till mig 🙁

  44. Matilda 10 januari, 2014 on 2:06 f m Svara

    Väntar otåligt på min choklaaad..! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna