VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mammalyx de Luxe…

Finns det nåt lyxigare som mamma än att gå på en lång lyxig och skön ansiktsbehandling?! Bättre avkoppling är svår att få och man känner sig ju som en ny människa efteråt.


Igår hade jag bokat in mig på en lång ansiktsbehandling på 90 min på Militus Medical. Eftersom jag har en väldigt torr hy passade jag på med en riktig boost med massa C-vitamin och fukt,  så en intensiv C-vitamninbehandling fick det bli, då min hy blir alldeles för torr när jag flyger mycket och vistas i solen en del. Jag passade även på att färga både mina fransar och ögonbryn. Jag känner mig så mycket fräschare då, för jag sminkar jag sällan när jag är hemma och ledig. Minna som gjorde ansiktsbehandlingen på mig var super duktiga och jag fick en massa bra tips på nya krämer ifrån Dermalogica som jag tänkte klicka hem ifrån Militus Medical oxå. De var ett stort utbud av skönhetsprodukter och behandlingar.


Så min kära man, jag hoppas att du läser detta och jag önskar mig en sån här underbar ansiktsbehandling i julklapp! Behöver det nog igen om en månad… Perfekt att önska sig i present eller julklapp.

Brukar du unna dig behandlingar? 


Kommentarer


  1. Fröken M 10 december, 2013 on 10:12 f m Svara

    Gud va härligt ! Jag skulle verkligen behöva en ”helrenovering” av mig själv från topp till tå, men som vanligt finns det så mycket ”annat” som går före !
    Ha en riktigt skön dag fining !!
    Kram

  2. morsanj 11 december, 2013 on 10:01 e m Svara

    I love ansiktsbehandlingar!! Försöker gå var 6:e vecka i alla fall för att min hy inte ska se ut som crap.. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna