Kom ihåg mig

Missa inte Liniz’ Julkalender

Jag tänkte tipsa er om Liniz’ Julkalender som startar imorgon den 1 december.

Det kommer tyvärr inte blir en ny tävling varje dag som förra året. Men flera tävlingar kommer att dyka upp på bloggen fram till jul, så håll utkik varje dag fram till jul och passa på att tävla. Många vinnare kommer det att bli!


Här är en liten teaser vad som komma skall, men även fler saker ska tävlas ut. Passar både barnen, mamman & pappan! De perfekta julklapparna med andra ord!

3 Responses to “Missa inte Liniz’ Julkalender”

 1. Fröken M skriver:

  Härligt ! jag är säker på att det kommer bli lika grymt som alltid :)
  KRAM

 2. Pernilla W skriver:

  Vad kul :)
  Klart jag vill vara med i utlottningarna! Jag har spridit detta budskapet vidare på min fb sida (Pernilla Wamsjö) https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/activity/10201280206703132?og_perm_src=OPEN_GRAPH_SINGLE_STORY

 3. Eva Flood skriver:

  Vill gärna vara med,delar på FB.
  evaflood@telia.com

Leave a Reply