VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Världens stoltaste Moster …

Numera titulerar jag mig världens stoltaste moster! Som ni vet hade jag ju en rosa babyshower för knappt två månader sen och förra veckan kom den här lilla söta prinsessan ut!


Förra fredagen var vi på BB Stockholm och fredagsmyste med henne och idag var vi hemma hos min svägerska. Hon är så liten och helt bedårande. Jag har nästan glömt bort hur små de är… Oscar var ju tom mindre än henne..


Så ikväll har vi firat i rosa champagne. Så mysigt med en liten söt prinsessa i familjen. Vi firade även i Första Advent i förskott eftersom jag tyvärr jobbar på söndag…


Godaste lady rose champagnen Duval Le Roy. Passade lika bra som fördrink, liksom till vår enkla middag med fisk från Framtidens Mat som till mina goda choklad praliner. Jag fullkomligt älskar champagne!


Brukar ni dricka champagne ofta? Har du någon favorit som du han tipsa om?


Kommentarer


 1. dianasdrommar 30 november, 2013 on 7:52 f m Svara

  Mysigt med bebisgos kram Diana

 2. Fröken M 30 november, 2013 on 9:13 f m Svara

  Va mysigt !!

  Här blir det inte alls champagne speciellt ofta, men det blir väl att korka upp en flaska snart för att fira att första spadtaget tas av vårt nya hem :)

  Mexico låter underbart ! Jag skulle boka en biljett på stört om det var möjligt,
  men tyvärr är det ju det där med husbygget och en massa pengar som ska in i handpenning så jag har egentligen inte råd att åka någonstans alls just nu :(

  KRAM och trevlig helg !

 3. Jenny 1 december, 2013 on 7:51 e m Svara

  Vilken liten sötis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna