VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Åhléns pressvisning av Babykollektion

Igår morse var jag inbjuden till Åhléns pressvisning av deras nya baby kollektion Mjukstart. Vi var ett stort gäng bloggare och jag hängde som vanligt med Diana, Jenny och Ella. Vi avnjöt en riktigt god frukost på Åhléns nya Café Å Lait i stan medan de presenterade deras nya babykollektion.


Det fanns hur mycket söta kläder som helst både pojk-, flick- och unisex kläder. Det positiva är att de dessutom har Tag 3 betala för 2 på alla deras plagg i den nya kollektionen. Nu har jag ju ingen bebis men verkligen perfekt eftersom vi precis har fått en liten bebis i familjen och att flera av mina vänner snart ska få barn.


Hittade några söta favoriter. Jag älskar ju både ränder på klättring och med djurprint.


Brukar du shoppa barnkläder på Åhléns?


Kommentarer


  1. dianasdrommar 29 november, 2013 on 9:51 f m Svara

    Mysigt att ses kram Diana

  2. Jag köper en hel del barnkläder på Åhlens. De har ofta bra kvalité och kul kläder.
    Nya kollektionen ser jättefin ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna