VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens Outfit; Vossatassar

Ullunderställ har jag ju tidigare bloggat om att det är väldigt bra att va inför den stundande vintern. Den här veckan har ju verkligen kylan kommit till Sverige och nu känns det extra viktigt att klä på med ordentligt med kläder när det är minus grader.


Oscars andra ullunderställ kommer ifrån Vossatassar och är hans favorit ullunderställ med monster på. Han hade faktiskt ett exakt likadant förra året fast då i en mindre storlek. Han har ju vuxit massor på ett år och har redan 110 på sina kläder.


Detta monster ullunderställ, använder vi faktiskt oxå som pyjamas, för han gillar det så himla mycket. Monstrena är viktiga och sen är det bra att det är ull eftersom Oscar ibland sparkar av sig täcket på natten, så slippar han frysa.

Har du införskaffat något eller några ullunderställ åt barnen inför vintern?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna