Kom ihåg mig

Boeing 747-400 – gigantiskt flygplan

Äntligen är vi tillbaka hemma i Sverige igen efter nästan 17h på resande fot….


Vi lämnade ett regnigt Mexico igår kväll. Den här tiden på året kan det tyvärr vara rätt istadigt väder där… Det regnade ju både på natten och kvällen. Men vi hade riktigt tur med vädret med strålande solsken på dagen!


Cancun flygplats bjöd på härlig julstämning i väntan på att få flyga en gigantisk Boeing 747-400 till London!


Det var första gången jag flög ett två vånings flygplan och det var riktigt häftigt! Dock bara som passagerare då vi flög passivt hem via London! Å sen med Norwegian från London till Stockholm. Så fyra olika flygbolag har vi hunnit med på 4 dagar, ganska imponerande!

Nu ser jag fram emot en mysig kväll med mina killar!

2 Responses to “Boeing 747-400 – gigantiskt flygplan”

  1. dianasdrommar skriver:

    Välkommen hem :) kram Diana

  2. Marlene skriver:

    Jag måste vara den enda personen i universum som inte gillar Mexico… men så blev jag väldigt sjuk där, det kan ju bero på det.

Leave a Reply