VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att bara vara… Familjemys

Det är så himla skönt att ”bara vara”. Det är ytterst sällan vi är hemma en hel helg tillsammans och inte har några direkta planer och bara gör det vi känner för stunden. Denna helgen blev en sån helg, eftersom jag dessutom åker iväg imorn em igen och vidare till andra sidan jordklotet på måndag! Så är det extra skönt att vara hemma och ta det lugnt med familjen. Gårkvällens besök på BB Stockholm blev liksom helgens höjdpunkt när vi gick träffa Oscars lilla söta kusin!


Vi hade även en lång familjemiddag tillsammans ikväll alla tre och det händer ju heller inte varje dag. Låter kanske konstigt. Men så är det när man har ett jobb med oregelbundna arbetstider. Vi äter nog i stort sett bara middag tillsammans på helgerna när jag är ledig. Denna vecka beställde vi en matkasse ifrån Framtidens Mat som jag vann hos Diana. Så ikväll lagade maken timjan kotletter med rostade rotfrukter och coleslaw och till det drack vi ett riktigt gott Rioja vin, Conde de Valdemar. Å jag gillade flaskan oxå som var riktigt snygg.


Vinet passade faktiskt lika bra till vår dessert som kvällen till ära blev min favorit glass igen. Oscar gillade både köttet och potatis klyftorna, men var inte så förtjust i rotfrukterna. Kanske egentligen inte är så gott för barn?!

Har ni haft en mysig helg? Gjort något skoj?

 


Kommentarer


  1. Sandriiiee - inte bara en mammablogg! 23 november, 2013 on 9:18 e m Svara

    Heej! Du har fått en Award i min blogg, hoppas du vill vara med :)!
    http://saandriiiee.blogg.se/2013/november/jag-har-fatt-en-award.html#comment

  2. Fröken M 24 november, 2013 on 8:06 f m Svara

    Gud va HÄRLIGT !! Njut av resan mot väster och lapa all sol du bara kan även om ”underbart kanske är kort” även den här gången ?
    Kram

  3. dianasdrommar 24 november, 2013 on 8:14 f m Svara

    Mysigt , vinet var riktigt gott kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna