VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tapas kväll med tjejerna

Hemma i ett regnigt och grått Stockholm igen och tänker tillbaka på hur nära egentligen det är till sol och värme… ”Bara” 5,5 – 6 h bort med flyg kan man få en relativt solsäker ”sommar”. Tänk vad fantastiskt det är med att kunna flyga på semester! Eller hur?


När vi kom fram till Las Palmas passade vi på att gå till en av våra favorit restauranger som har grymt god tapas. Ingen direkt lyxig restaurang, men maten är fantastiskt god. Tjejmiddag med tre av mina söta kollegor och Tro mig eller ej, men vi hade alla längtat efter den grymt goda aiolin och beställde in 8 (!) stycken… Plus flera olika tapas rätter. Mina favoriter är machego ostarna och räkor i vitlök… Gillar du tapas?


Amanda introducera mig för en grymt god efterrätt och som jag aldrig tidigare hade testat. En mycket trevlig kväll med härliga vänner, god mat och fotboll, synd bara att Sverige förlorade.

Har du varit i Las Palmas? Gillar du staden?


Kommentarer


  1. dianasdrommar 22 november, 2013 on 5:58 f m Svara

    Åhh, mysigt kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna