VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagens Outfit; Joha

I år är det faktiskt tredje året i rad som jag investerar i ett Joha ullunderställ åt Oscar.


De har verkligen varit lika bra varje år och vi har köpt de i olika färger. I år blev det ett mellan blå, vilket klädde Oscar väldigt bra.


Ullunderställ tycker jag är en grym investering inför hösten och vintern. Han har nu tre olika ullunderställ och de används VARJE vecka och nästintill varje dag på förskolan. Perfekt att ha under ”vanliga” kläderna, regnställ eller overallen för att hålls värmen bättre. Oscar går dessutom i en förskola där de är ute mer eller mindre hela dagarna året om. Så denna investeringen är verkligen toppen för oss.

Har du shoppat några ullunderställ åt dina barn?


Kommentarer


 1. Fröken M 21 november, 2013 on 4:02 e m Svara

  Tack vännen !

  Jag vet inte om eller när det kommer försvinna, men jag har fått två varianter av penicillin och en salva som ska dämpa kliandet. Förhoppningsvis ska det göra att utslagen drar sig tillbaka, men dom vet inte säkert.
  Går det inte bort blir det väl andra typer av behandlingar som kommer på tal för såhär kan jag inte ha det.
  Jag ser ju inte klok ut med närmare 300 psoriasis utslag över hela kroppen !?

  Glada överraskningar är precis vad jag behöver just nu !!
  KRAM

 2. Fröken M 22 november, 2013 on 2:10 e m Svara

  Tack vännen !
  Jag känner mig faktiskt på lite bättre humör – prickarna till trots :)
  Dessutom fick jag svar från H idag så väldigt snart dyker det upp något från henne å bloggen ! Tusen tack för hjälpen !!
  KRAM och trevlig helg !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna