VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Loppi Christmas Event

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Event

I lördags bjöd som ni redan vet Loppi in till ett härligt juligt event där julkänslan spred sig snabbt på Café Opera. Diana var ju som alltid en av mina dater för dagen.


När vi kom dit bjöds vi på glögg och pepparkakor, härlig julmusik och självaste Andreas Weise var konfrensier.


Fick även trevligt sällskap av de fina Catarina och Malin.


Vi fick inspiration av alltifrån härligt julbak av ”Hela Sverige Bakar” Niniiis till att få tips om hur man binder de snyggast kransarna till jul igen Blomsterlandet. Den ovan med hjärtat skulle mer än gärna få pryda min dörr.


Sen inspirerades det även med modevisning där små barn gick runt i Polarn O Pyret kläder i fina kläder man kan ha på julen & nyår och sen kom Stor och Liten och visade om populära julklappar. Stor och Liten minns ju jag sen jag var liten, det var ju en av mina favorit affärer när jag var barn. De hade även  kändispanel med  Anitha Schulman, Kitty Jutbring och Ann Söderlund. De diskuterade hur man överlever släktfejder och relationsdraman på julafton. Underhållande!
Efteråt var det mingel hos alla utställare som bland annat var, OBH Nordica, Stor & liten, Beauty Planet, Polarn och Pyret, Geggamoja, Anthon Berg, Yasuragi, Disney on ice och Blomsterlandet.  
När vi skulle gå fick alla även en väldigt välfylld goodiebag! Galet fina grejer! Det bästa var nog mixer från OBH Nordica och en massa andra fina grejer som ni ser på bilden.


Kommentarer


  1. dianasdrommar 18 november, 2013 on 11:31 f m Svara

    Mysigt att ses 🙂 kram

  2. Malin - allt och lite annat 18 november, 2013 on 12:03 e m Svara

    Så kul att ses! Supertrevligt event men trångt! 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna