VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lördagslyx goes Playdate

Jag älskar när trevliga lördagsmiddagar med vänner även blir lyckade playdates för barnen!


Nuförtiden vill man ju få ut det maximalt möjliga av en helg. Barnen ska ha roligt, föräldrarna vill ha roligt och man vill äta och dricka gott med goda vänner. Så igår hade vi bjudit över Jenny med familj på en tidig middag som blev en väldigt sen middag då deras barn somnade i vagnarna och Oscar i sängen relativt tidigt. Men först fick såklart barnen middag och kalasa oxå. Det lektes en hel del i Oscars rum och vi rundade av kvällen med popcorn i soffan och Oscars nya film Monsters University.


Vi passade på att ha Vinprovning i köket och testade två olika riktigt goda Rioja viner. Alla gillade faktiskt Marqués de Cáceres vinet bäst medan jag faktiskt gillade Baron de Ley mest! Fast två väldigt goda viner båda två!


Killarna hade väldigt mycket bus i blickarna och busade medan söta lilla Ella bara fick hänga på de stora killarna.


När kidzen somnat hade vi även lite glassprovning, då jag verkligen älskar glass och sen lite choklad på detta.


Jag älskar verkligen denna typen av umgänge, när både barnen har roligt och föräldrarna. Nackdelen är verkligen mitt jobb när jag OFTA jobbar många helger… Å ”alla andra” bara är lediga på helgen. Men detta gör såklart att det blir extra roligt å ses när jag har lediga helger.

Brukar du ofta träffa dina vänner med barn på helgerna?


Kommentarer


 1. Fröken M 17 november, 2013 on 9:13 f m Svara

  Härligt !! vi är dåliga på att träffa andra familjer då vi haft väldigt få ”gemensamma” kompisar och speciellt sånna som har BARN !
  Men i fredags bjöd vi hem viggos dagiskompis med familj och det blev väldigt lyckat.
  Faktiskt så lyckat att jag redan ser fram emot nästa ”familjemiddag” med vänner :)
  Kram

 2. Carolina 17 november, 2013 on 9:57 f m Svara

  Åh, vilken toppenlördag – jag jobbar ju varannan helg så vi har också svårt att få till såna trevliga tillställningar men jag ÖNSKAR och hoppas att det kan bli mer av den varan framöver. :-) kram

 3. dianasdrommar 17 november, 2013 on 2:20 e m Svara

  Baron de ley var min favorit också. kram Diana

 4. Fröken M 17 november, 2013 on 8:16 e m Svara

  Jag är lite nyfiken på den där choklad/lakritsen. Undrar om den smakar som Den jag kokar själv :) kram

 5. Jenny 18 november, 2013 on 10:11 f m Svara

  Tack för en jättetrevlig och god deluxmiddag med alla provningar :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna