VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAB-Kit – Sjukdomstider

Den här tiden på året brukar väl de flesta vara sjuka eller bli sjuka?! Jag låg helt deckad flera dagar förra veckan i en jobbig förkylning som fortfarande sitter kvar…. Å maken var ju rejält magsjuk veckan innan som ni vet. Den som klarat sig bäst under hösten är faktiskt Oscar… Peppar peppar… Vi har inte VABat en endast dag än sen höst terminen började… Men det blir säkert hans tur inom kort…


Vi är i alla fall kittade med ett VAB-kit ifrån Cura Apoteket och nu kör jag vitaminer, kamomill the och handsprit i förebyggande syfte istället. Vi vill ju helst inte bli mer sjuka, men det blir vi ju säkert inom kort. Vi är även kittade med ett par nya roliga böcker och den senaste är ”Hos Doktorn”, en riktigt rolig barnbok.

Vi försöker vara riktigt noga med att alltid tvätta händerna när vi kommer hem, liksom före och efter maten med förhoppning om att några baciller kanske försvinner och sen är ju sömn À och O. Jag blir oftast sjuk när jag har sovit dåligt eller har jetlag…

Hur försöker du undvika sjukdomar? Några bra tips att dela med dig av?


Kommentarer


  1. Evelina 14 november, 2013 on 10:33 e m Svara

    Men vilket bra kit!!!En perfekt present till någon som är lite sjuk och behöver uppmuntran =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna