VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sophie La Giraf Cosmetics Event

I fredags var jag på en trevlig pressfrukost på NK Barn och Baby och fick en preview av Sophie La Girafe som nu även lanserar hudvård. Av alla butiker i hela världen där de säljs så är det just här på NK i Stockholm som dom börjar med Sophie La Girafe Cosmetics!

 

Det nya hudvårdssortimentet Sophie La Girafe Baby är Eco certifierat och består av naturliga och ekologiska produkter som tex babyolja, hudkräm, badskum och schampo & duschkräm. I hudvårdsprodukterna hittar man både läkande lavendelvatten, vårdande jojobaolja och närande blåbär. Ingen av produkterna innehåller nanopartiklar, parabener, ftalater, klor, syntetiska parfymer eller färgämnen. Finns även ett fint starter kit i en presentbox med fyra småprodukter och ett sött gratulationskort som är den perfekta presenten att ge bort till en vän som fått barn eller kanske på en Babyshower. OM inte annars är det ju riktigt smart att ha med sig när man reser med bebisar, produkter i små förpackningar är ju ultimat då.

 


Det dom flesta nog associerar Sophie La Girafe med är troligtvis den här gummigiraffen. En populär bitleksak bland både kändisar och vanliga svenssons. I Frankrike säljs inte mindre än 800 000 Sophie la Girafe leksaker varje år! Oscar är nog en av de få bebisar som INTE hade en sån giraff när han var bebis, men OM jag får en till bebis så ska den såklart få en 😉

Jag avnjöt en riktigt god frukost i mycket trevligt sällskap på NK Barn och Baby med bland annat  Anneli ,  Felicia. Jenny  och Jessica. Det är alltid lika trevligt med pressträffar och event och hänga med goda vänner :) 


Kommentarer


 1. louize 11 november, 2013 on 9:22 f m Svara

  det såg ut som en mysig träff hörrö =)
  måste allt se till att kolla upp märket!
  ha en fin måndag – kram

 2. Carolina 11 november, 2013 on 11:19 f m Svara

  Åh vad mysigt, jag var också inbjuden men detta jäkla avstånd krånglar ju till allt! 😉 Kram

 3. Glada Apan 16 december, 2013 on 7:31 e m Svara

  Kolla, nu har Glada Apan Leksaksaffär på nätet Sophies hudvårdsserie. http://www.gladaapan.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna