VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skepparholmen’s SPA – perfekt för avkoppling

I fredags checkade jag och maken som sagt in på Skepparholmen’s SPA ute i Nacka. Vi hade bestämt oss för ett mysigt dygn tillsammans innan jag börjar jobba heltid igen och fick till en date och barnvakt just helgen som var. Lyxigt värre!


Skepparholmen överraskade stort med att det fanns en mysig pool både utomhus och inomhus. Det var nästan häftigast att krypa ner i den varma poolen utomhus, eftersom det var ganska kallt ute.


Häftigast var det verkligen på fredagskvällen när det var mörkt ute och de hade coola lampor i olika färger som sken. Denna gången bokade vi inga behandlingar där, men jag passade på att göra min egen pedikyr och ansiktsmask där ändå. Jag hade med flera av mina favorit produkter ifrån bl.a. Vichy. De har ju en hel del skönhetsprodukter som jag gillar starkt, både serum, ansiktskräm och body lotion.


Poolen inomhus var oxå super mysig. Å det bästa av allt var ju att vi var nästan ensamma där. Det var riktigt lugnt och fridfullt, precis så som man vill ha det när man är på ett SPA.


De bjöd även på en frukt- och nötbuffe liksom vatten, så kunde man sitta och njuta framför brasan och läsa. Så båda dagarna satt vi där och njöt. Å för att inte tala om den mysiga inglasade bastun med härlig utsikt över Östersjön!


Vi kände oss båda riktigt avkopplade efter SPA vistelsen och är redan båda två riktigt sugna på att boka in en till natt där, för det var verkligen så himla bra på alla sätt. Men det får helt enkelt bli nästa år!

Brukar du åka på SPA med din man/ sambo eller vänner? Har du något favorit SPA?


Kommentarer


 1. Fru P 11 november, 2013 on 11:03 e m Svara

  Det ser riktigt mysigt ut!

 2. Katja Själander 11 november, 2013 on 11:19 e m Svara

  Så mysigt! Nu har jag också bokat Skepparholmen, början på december blev det. Har aldrig varit där. Skönt att få komma iväg på en liten ”date” och låta mormor ta hand om våra fyra barn. Personliga favoriten är Hasseludden – både med barn under Yasuragi Kids och bara på tu man hand med maken.

 3. dianasdrommar 12 november, 2013 on 6:52 f m Svara

  Mysigt, ja flera favoriter, Grand Hotel Saltsjöbaden, Stora berget i Sundsvall, Hasseludden, Ystad Havsbad mfl stor kram Diana

 4. Jenny 12 november, 2013 on 9:44 f m Svara

  SPA:t ser ju verkligen hur mysigt ut som helst ju! Måste också dit! kram

 5. Junitjej 12 november, 2013 on 8:40 e m Svara

  Vad härligt det är att vara på spa! Tack för en härlig blogg!

 6. mammaistan 12 november, 2013 on 9:13 e m Svara

  amen gud sicket lyx, jag är så avis!!!

 7. Fredrik 6 januari, 2014 on 1:55 e m Svara

  Ser verkligen härligt ut! Skulle vara till jättestor hjälp för andra som funderar på att åka dit om du ville lämna en kort recension på: http://sparesorts.se/skepparholmen-nacka/ . Även för andra spa ni besökt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna