Kom ihåg mig

Vinn träningskläder från Röhnisch

Ni vet säkert hur mycket jag tränar och älskar att träna. Jag försöker få in 3-5 träningspass / vecka beroende på hur jag jobbar. Hinner jag inte träna lika mycket så försöker jag gå Power Walks istället. Jag känner mig mycket piggar, fräschare och gladare när jag tränar och orkar desto mer. Hur många gånger har man inte känt sig så otroligt trött som småbarnsmorsa och egentligen bara vill dra täcket över huvudet?! Men sen går man till gymmet eller tar en PW så blir livet helt plötsligt mycket bättre. Träning är livet för att orka. Jag tränar gärna i träningskläder ifrån Röhnisch och nu har jag fått äran att tävla ut en av mina favorit träningsoutfits. 

En av er kommer att få chansen att vinna ett Sleek Livia linne och mina favorit Shape Tights (värde 998 kr).

 

Sleek Livia Racerback i gruppen Träning hos Röhnisch Sportswear | Stay In Place (203212r)Shape Doris 7/8 Tights i gruppen Träning / Shape Tights hos Röhnisch Sportswear | Stay In Place (283642r)

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt vilka storlekar du önskar.

Tävlingen pågår tom  10 november 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Madeleine S

STORT GRATTIS!!!

*************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

90 Responses to “Vinn träningskläder från Röhnisch”

 1. Fröken M skriver:

  Dom där kittet är ju ”to die for” !!
  – Röhnisch gör ju vansinnigt sköna och vrålsnygga kläder som åtminstone motiverar MIG till träning så nu håller jag tummarna STENHÅRT !!

  Gillar och delar på fb – Michaela Ambjörnsson

  Kram

 2. Tina Carlström skriver:

  Åh vilken underbar drömtävling.
  Jag delar vidare på FB, Tina Carlström: https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351

  Om jag vinner skulle jag önska mig storlekarna:
  S på tights och S/M på linne.
  Kram

 3. angelixa84 skriver:

  Jag vill, jag vill!

  Älskar dess material, inte alls varma och tunna som de flesta träningskläder är, utan för en fryslort som jag som ändå vill vara snygg(are) på gymmet och ha ett par shape tights som klämmer åt på precis rätt ställe är bra motivation till mer och bättre hälsosam träning.

  Jag delar på facebook/Angelica Broman

 4. Heja mamma! skriver:

  Självklart är jag med!!

  Älskar Röhnisch och här går träningskläder åt som smör i solen!

  Delar givetvis inlägget och håller mina tummar riktigt hårt. Kram

 5. Sofie Pramgren skriver:

  Åh en drömvinst ifrån favoritmärket!
  Skulle vara den perfekta peppningen för att verkligen komma igång med träningen igen.
  Delar på Facebook under mitt namn Sofie Pramgren
  Skulle älska att vinna båda i storlek M.
  Med förhoppning att bli en S igen!

 6. Camilla skriver:

  Delat på fb: http://www.facebook.com/johanssoncamilla/posts/10152314632369027
  Storlek…hm..m alt l, behöver all hjälp jag kan att få bort mina gravidkilon :)

 7. Åh vilken toppen tävling! Jag älskar Röhnisch träningskläder och det skulle vara perfekt present till mig själv då jag fyller år på tisdag! 😉 Delar på facebook i Malin Fredin.
  OM jag skulle ha turen att vinna vill jag gärna ha stl M. <3 Håller tummar och tår!

 8. liselotte skriver:

  Jag är med och tävlar. Har delat på facebook, liselotte andersson.
  Mvh Liselotte.

 9. Mrs Moet skriver:

  Jag är gärna med och tävlar för jag älskar deras kläder. Tränat också mycket, allt mellan 3-6 dagar i veckan och även om jag tvättar ofta så händer det ändå att man står utan ibland.
  Jag delade på min FB som Åsa Wojtowicz och om jag skulle vinna önskar jag mig storlek M.

  Nu håller jag tummarna.
  Åsa

 10. Helene Qvarfordt skriver:

  Hej.
  Önskar självklart vinna dessa fina tights som jag hört så mkt gott om men aldrig testat.
  Hälsningar Helene Qvarfordt
  (Storlek S)

 11. Terese skriver:

  Loooove it! Skulle vara guld o vinna detta så man kan se lite ljus i höstmörkret! :)

  Strl S i båda :)

  Kramar <3

 12. Hoppas på en massa tur! Delar med namnet Agnieszka Gackowska och hoppas på vinst i storlek Medium!

  kramar

 13. Anna Nilsson skriver:

  Delat! Önskar mig ett set i strl S och håller tummarna stenhårt nu! De där tightsen är riktigt snygga :)

 14. Marlene skriver:

  Delat och hoppas på tur!
  Tror att jag ska ha Medium…
  /Marlene

 15. Sara Nordberg skriver:

  Delat i Sara Nordberg.
  Håller tummarna stenhårt…skulle verkligen sitta på sin plats att vinna nya träningskläder..mina börjar bli gamla, utslitna och tom för stora =)
  Stl M blir nog bra.
  Kram Sara

 16. Birgitta skriver:

  Delat och gillat. Skulle vilja vinna, gillar att springa, hoppas på tur.
  Jag behöver st L
  /Birgitta

 17. Åhhh vad fina! Jag har precis kommit igång med träningen igen. Har fött 7 barn och behöver hålla igång för att orka med allihop :) Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha stl M. Kram kram

 18. Emlisch skriver:

  jaaa, äntligen en tävling om de fina röhnischkläderna =) som jag längtat =) rosa är verkligen min favoritfärg och nu när jag satt igång o träna igen så tycker jag att det ekar alldeles tomt i garderoben när det gäller träningskläder. Hoppas på stor tur =) och Storlek M blir nog bra =)

  gillar på fb som Emelie Maria Johansson

 19. Jag är gärna med och tävlar. L i linne och M i byxor tror jag skulle passa mig.

  Hoppas verkligen på att vinna detta. Kommer börja jobba efter nyår och jag gjorde så innan min graviditet att jag sprang på lunchrasten, så var träningen klar när man kom hem. Tror ett fint träningsställ kan få mig att få sista puffen att komma till skott.

  Har delat på min FB, Anna Karlsson

 20. Anna Hagström skriver:

  Delar på FB och håller tummarna :)
  Önskar stl M om jag skulle vinna.
  https://www.facebook.com/anna.hagstrom.336

 21. Helena Israelsson skriver:

  Wow jag har letat efter röhnisch träningsbyxor hur länge dom helst och dom är alltid slut! Skulle bli överlycklig om jag vann det här!!! Tränar 4-6 ggr i veckan och då behöver man några uppsättningar att varva med. Storlek S i byxor och M i tröja.
  Delat på FB i mitt namn Helena Israelsson
  Kram

 22. Johanna Adriansson skriver:

  Jag skulle bli tok-glad Liniz om jag vann det här! Så får du dela med dig av dina favoriter! Jag vill vinna!!! Kram!

 23. Jag är med! Gillat och delat under namnet Erika Alexandersson fd Näslund.
  Önskar vinna i storlek S på båda.

 24. Ekomorsan skriver:

  Åh vilken dundertävling! Just dessa har jag ett enormt stor behov av för att kunna träna vidare nu när det börjat bli kallare ute. Dessutom är det alltid, av någon kostig anledning, lite lättare att träna om man har en snygg outfit och denna var verkligen vrål snygg! Efter flera månaders träning så skulle nu en S sitta som en smäck :)

  Har delat på facebook
  https://www.facebook.com/angelica.zetterstrom.3

  Nu håller jag tummarna så hårt jag bara kan!

 25. Åsa skriver:

  Delar, gillar och gillar lite till! Vi kör något slags galet Motionsrace på jobbet så den stackars uppsättningen träningskläder jag äger går varm i tvättmaskinen. Det skulle sitta perfekt med en extra uppsättning!

  Storleken blir Medium i både byxor och topp!
  /Åsa

 26. Tessan Sjölin skriver:

  Klart jag vill vara med och tävla!
  Har ju äntligen kommit igång igen och har tom
  PT som kör med mig!

  Tessan Sjölin
  Strl L

  Kram

 27. Nadja skriver:

  Är självklart med nu när jag skaffar kort på SATS och verkligen kan komma igång igen då det finns barnpassning. Håller tummarna och tror S skulle passa mig perfekt.
  Kram kram

 28. Sarah Solberg skriver:

  Grymt snygg outfit!! Är ute efter ett par nya snygga byxor i bra kvalitet. Och vad vore inte bättre/roligare än att vinna ett par med tillhörande snygg topp!!Skulle bli överlycklig om jag skulle vinna dom. Nya träningskläder är ju sååå roligt. Så självklart gillar jag och delar jag detta. Small, S är storleken både i byxa och topp som jag skulle vilja ha om jag skulle vinna

 29. MariaM skriver:

  Jag är gärna med och tävlar. Kanske kan ge mig lite extra kick för att komma igång ordentligt med träningen! Jag delar tävlingen på fb (maria mattson) och tror att strl L passar :)

  Mvh Maria

 30. Helena skriver:

  Håller tummarna att jag vinner och önskar då stl. S. Jag har delat i namnet Helena Ekholm.

 31. Jessica skriver:

  Hej! Är dålig på att vara med på tävlingar men denna vill jag inte missa att vara med på

 32. Susanna Jareno skriver:

  Ser väldigt fina och sköna ut. Skulle vara toppen att uppdatera mina gamla träningskläder!
  Stl M tror jag blir bra!
  Vänliga hälsningar,
  Susanna

 33. Lena skriver:

  Röhnisch är favoritmärket
  måste bort med en massa kilon så träning är det som gäller nu
  stl L+ om det finns
  delar på fb som Lena Lidén Jonasson

 34. Jessica Nykvist skriver:

  Åh jag skulle verkligen behöva nya träningskläder då jag har gått ner 20 kilo sen i mars iår och nu har jag knappt några träningskläder kvar och då skulle ju detta set sitta perfekt! Sjukt snygga dessutom!! Jag fyller dessutom år nästa söndag och jag skulle bli över lycklig om jag vann dessa kläder!!
  Delar detta såklart på Facebook under Jessica Nykvist!

 35. Jessica Sundberg skriver:

  Härlig träningsoutfit! Delat! Linne storlek L och byxa i M.

 36. Jessica Nykvist skriver:

  Jo jag skulle behöva stl S i kläderna=)
  Mvh
  Jessica Nykvist

 37. Jessica S skriver:

  Jag är med och vinner gärna small! Jessica subdberg1

 38. Jag har delat i namnet : Johanna Norekvist

  Önskar vinna strl S i byxorna och strl M i linnet.

  Hoppas Hoppas!

 39. Malin skriver:

  Vilken toppen bra tävling! Efter 9v av dekadens ( även kallad Usa-semester) så behöver jag en kick till att komma igång igen och träna. Det skulle vara mycket enklare att komma igång med dessa snygga, sköna super träningskläder! Jag håller tummarna på vinst, lagom tills jag kommer hem!
  Strlk S

 40. Madeleine Svärd skriver:

  Jag vill vinna detta sååå mycket då jag i höst bestämt mig för att satsa på min hälsa och träning. Inga ursäkter, nu kör jag med en PT och börjar äntligen få mer energi. Men träningsklädesgarderoben är inte uppdaterad på säkert 10 år och jag skäms över mina gamla trasor. Att få riktigt bra och snygga träningskläder skulle vara precis det sista som behövdes för att hålla motivationen på topp!
  Jag har delat på FB och håller tummarna så hårt att knogarna vitnar!

  Kram!

 41. Det här är verkligen en drömvinst för min del – en perfekt ”för tidig julklapp/30årspresent”!!! :) Jag som äntligen funnit passionen i att röra på mig – och som verkligen LÄNGTAR efter att förlossningen är över och jag kan börja springa istället för att gå… jag längtar efter att hoppa upp ur sängen, hoppa i träningskläder och ta en runda innan maken åker till jobbet…
  Men hur kul är det att göra detta i mjukisbyxor och någon gammal urkrympt t-shirt? Kanske inte så jätteskoj 😉 Röhnisch träningskläder vore ju underbart då – och även på gymmet som kommer besökas flitigt! Vinsten (om jag vinner) kommer ju hem lagom tills efter förlossningen så det passar ju utmärkt!

  Vinner jag önskar jag storlek L/XL på linnet. Sen är frågan om byxorna… är de någorlunda ”normala” i storleken önskar jag L, annars XL om de är lite ”små” :)

  Delar på fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmai.se

 42. Har delat på fb (Therese Fryksäter). Vinner jag så hade jag velat ha Str M i båda delarna :)

  Håller tummar och tår !! 😀

 43. Madde skriver:

  Åh när man som jag är ny i gymträsket så behöver man snygga träningskläder för att öka motivationen!! Har ett par halvkorta byxor i L som börjar bli för stora så stl M i både tröja o byxor hade jag valt om jag vann:)
  Delar på fb som Madelene Åberg

 44. Lina Eckerström skriver:

  Åååh jösses vilken vinst. Håller tummarna det hårdaste jag kan !
  Snacka om motivation om man hade vunnit detta. Förra helgen föddes vår andra lilla flicka :) Har kunnat träna hela graviditeten men gissa om jag saknar löpträningen & ett svettigt & tungt gympass. Men om några veckor så :) :) En ny träningsoutfit hade ju kryddat det lite extra !

  Delar tävlingen på facebook – Lina Eckerström

  Stl M på kläderna tror jag ska sitta fint :)

  Ha en fin dag !

 45. Cissi Max skriver:

  Precis såna byxor som jag behöver! Har bara 3/4 längd på mina träningsbyxor, men behöver även ett par hellånga:) Så kanske jag kan ta mig ut i skogen och träna även nu när det är kallt ute!

  Storlek är ju alltid svårt, men tror att S blir lagom:)

  Delat på fb Cecilia Max

  Kram

 46. Manuela skriver:

  Delar (Manuela GustaFsson Santos)
  Storlek S
  Håller tummarna 😉

 47. Christina Frisberg skriver:

  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under Christina Frisberg.
  Om jag har turen på min sida så tomten kommer ovanligt tidigt till mig i år, så vill jag ha storlek M.
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

 48. Linda Rahm skriver:

  Ååå precis vad jag skulle behöva nu när jag kommit igång med min träning.
  Strl S
  Delat :) hoppas på tur
  Med vänlig hälsning, Linda rahm

 49. Carola L skriver:

  Jag är med och har delat: https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10151759523908543

  M skulle passa perfekt – då kanske jag kommer igång med träningen

 50. Anna Johansson skriver:

  Vilken grym tävling! Jag som har så svårt att ta mig till gymmet i vanliga fall, visst blir det lite lättare i fina kläder man redan känner sig lite smalare i :-). Önskar byxorna i medium och linnet i s.
  Anna

 51. Camilla Rahm skriver:

  Tränar just nu ca 6 ggr / v och äntligen börjar kg gå neråt tillsammans med sund mat (ingen diet!!)!!
  Stolt över mig själv att jag tar mig tiden att satsa på mig själv mitt i
  småbarns tider (5 o 2år).
  Familjen får i sin tur en piggare och gladare mamma =))
  Så en liten belöning skulle vara att få vinna dessa skit snygga träningskläder!!!

  Må gott!!!!!!

 52. Sara H skriver:

  Hej ja är med och tävla med namnet Sara Holmberg https://m.facebook.com/sara.holmberg.71?__user=672692916
  Skulle sitta fint med nya tränings kläder nu när man har gått ner så mycket i vikt, när man har tränat in för tjurruset och för hälsa ska må bra. Om jag vinner vill jag ha kläderna i storlek M.

 53. Malin Svensk Björck skriver:

  Hej!
  Jag har delat på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Om jag vinner så vill jag ha stl. S på tightsen och stl. M linnet
  Håller tummarna nu :-)
  Ha en fin vecka!
  Mvh
  Malin

 54. Nicole B skriver:

  Hej :)
  Jag är med och tävlar :)
  om jag vinner vill jag ha storlek S i tightsen och storlek M i linnet :)

  jag har länkat tävlingen här:
  https://www.facebook.com/nicole.a.blomquist
  http://nicoleblomquist.blogspot.se/2013/11/traningsklader.html

  Älskar träningskläder, en av de bästa motivationerna som finns för mig är just kläderna, en morot är alltid bra att ha, och just nu tränar jag så ofta då jag planerar att bli polis, så det händer att jag inte hinner tvätta kläderna mellan passen så är i stort behov utav ett till sett :) håller tummarna :)

  älskar att läsa och följa din vardag :)
  Ha det så bra!:)

 55. Carina Gerdin skriver:

  Jag är med :) Delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
  Storlek M passar mig perfekt :)

 56. Johanna Kenas skriver:

  Hoppas massor på vinst! Har stl XL.

  Kram!

 57. Elisabeth Öberg skriver:

  Åååh, jag vill GÄÄÄRNA vara med,
  Snygga och bra träningskläder är sådan underbar och välbehövlig motivation och peppning till att träna!

  Delar på facebook (Elisabeth Öberg)

  (XL)

  *Hoppas hoppas hoppas!*

 58. Desirée skriver:

  Delat – Desirée Larsen
  https://www.facebook.com/desiree.larsen/posts/10151970231726259

  Önskar storlek Medium om jag skulle ha turen att vinna denna fantastiska vinst.

 59. Detta vore helt underbart att få vinna. Behöver något snyggt att ta på mig till träningen, träningen blir så mycket enklare och roligare när man känner sig fin.

  Jag har delat som Lottiz Törnqvist. Just nu bär jag storlek L.

 60. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, och håller tummarna för vinst nu när jag äntligen tagit tag i träningen igen efter att ha låtit den vara vilande under hela sommaren. Önskar storlek XXL.

  Delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 61. Martina skriver:

  Åh om jag ändå finge byta ut mina ”gympakläder” mot riktiga träningskläder!
  Delat i mitt namn, Martina Stolt, och jag kan komma i medium nu så det kör vi på :-)

 62. Gunsan Lennartsson skriver:

  Jag har äntligen kommit igång med min träning och känner mig riktigt stolt över mig själv, hoppas bara det håller i sig. Dessa snygga träningskläder skulle få mig att bli än mer motiverad att träna. Storlek S.
  Delat på FB (Gunsan Lennartsson)
  Ha en fin vecka:)

 63. Malin skriver:

  Vilken underbar tävling!
  Jag är gärna med. :)

  Delar på FB: Malin Gustafsson

  Så snygga träningskläder, de hade gett en så mycket
  roligare och bättre motivation till att träna. :)
  Hoppas på tur.

  Skulle önska L/XL på linnet och L på byxorna.

 64. Lena Hemming Thörn skriver:

  Tror jag skulle vara jätte snygg i dessa kläder;) Om inte annat så blir jag ju det när jag tränat i dom ett tag. Så jag vill jätte gärna vinna dessa i storlek S.
  Kram

 65. Åsa Ullström skriver:

  Fantastiskt, jag har ju börjat med 5:2 och är lite stolt att gått ner 4 kg på två månader genom att äta rätt och gå. Träningskläder från Röhnisch vore pricken över i då. Jag är en småbarnsmor som behöver inspiration och motivation. Liniz blogg ger mig hoppet och tron :-) Gillar och delar på fb Storlek L ( gärna längre ben som jag ve att röhnisch har)

 66. Therese skriver:

  Jag är självklart med! Jag kämpade och gick ned 10 kg förra året. I somras hände något, jag gick upp 7 kg på 1 1/2 månad och jag fattade INGENTING! Jag gick till doktorn för jag misstänkte sköldkörteln, eftersom det ligger i släkten, och jag låg nära det övre gränsvärdet som gäller i Värmland. Det är tydligen olika i olika landsting och hade jag bott i Skåne så hade jag fått medicin. Jag har lagt krutet på mitt psykiska välmående i höst för jag blev verkligen deppig efter viktuppgången så yoga och meditation har varit prioriterat. MEN NU behöver jag verkligen ta tag i vikten! SÅ därför vill jag vinna detta set i storlek M! Och det ska hänga på garderoben tills jag kommer i det! Som en RIKTIG MOROT!

  Jag har delat offentligt på Facebook: Therese Kristoffersson

 67. Angelica skriver:

  Grymt bra priser i denna tävlingen.

  Och det passar så bra just nu pank och i stort behov av nya tränings kläder.
  Så jag är med delar på FB Angelica Jönsson Malmberg.
  Storleken jag önskar är L.

  Håller tummar och tår.

 68. lisette skriver:

  klart man är med.
  delar – lisette bäcksro
  M kläderna =)

 69. SoffiZ skriver:

  Vilken drömvinst!

  Om jag vinner skulle jag vilja ha strl L.
  Jag delar på fb- Sofia Eriksson

  Nu håller jag alla tummar jag har :)

 70. Ulrica skriver:

  Å så spännande har hört så mycket om märket så man hoppas att få äran att vinna :-)
  Jag önskar då st L

  Kram

 71. Jeanette skriver:

  Skulle vara kul och prova kläderna som alla pratar om. De ser sköna ut och har vänner som säger att de är det. Vore kul och få prova för att bilda min egen uppfattning. Storlek L funkar för mig
  Delat på min fb…vore kul med lite tur ibland, Plötsligt händer det ju..!!

 72. Susanna skriver:

  Hej Lina!
  Vill jättegärna vinna träningskläder! Har delat enligt dina anvisningar.
  Om jag vinner skulle jag önska mig storlekarna: S på tights och S/M på linne.

  Allt gott!

 73. Ylva Gunnarsson skriver:

  Hej!
  Jo jag skulle kunna tänka mig lite nya kläder till intensivpassen på Friskis :-). Small på linnet och medium på tightsen. Jag delar på FB. / Ylva Gunnarsson

 74. Therese Westberg skriver:

  Jag är jättegärna med och tävlar. Med detta snygga träningsset borde ju träningspassen gå ännu bättre 😉

 75. Johanna Andersson skriver:

  Perfekta träningskläder att springa i nere på Mallorca 😉 Jag vill gärna ha Small.

 76. Kylie Larsson skriver:

  Hej hej :) Jag har delat här – https://www.facebook.com/kylielarsson/posts/10151782482522321

  Motivationen min är dålig;
  Detta skulle åtminstone gör träningen tålig.

 77. Lotta skriver:

  Rolig tävling Lina! jag har önskat mig dessa länge! Jag delar på Facebook!
  Kram Lotta Krautmeyer

 78. jag är med :) vore perfekt att börja det nya året med nya träningskläder. ska nämligen börja träna då. har nyss gått ner 22 kg så har inget snyggt att träna i. därför jag skjuter upp det längre fram 😉 men med dessa kläder kanske jag börjar träna innan året är slut 😉

  delat på fb: Johanna Hellberg
  skulle vilja vinna byxor i str. XL och linne i str. XL

 79. Jessica Svegby skriver:

  Bättre sent än aldrig! Nu är det dags att komma igång med träningen. Nu har jag delat och hoppas på att vinna! Storlek S passar helt säkert.

 80. Carina Ekholm skriver:

  Hej!
  Har delat på facebook Carina Ekholm
  håller nu tummarna för tur :)
  Om jag har turen så tror jag M kommer att sitta som ett smäck
  Häslningar Carina

 81. Fanny Backman skriver:

  Delat!! ☺️ Hoppas nu, skulle vara grym pepp nu i början av träningen när jag inte tränat på 6 veckor. Nu är jag igång efter en hemsk öronvärk men skulle sitta galet fint med snygg outfit!

 82. Pernilla W skriver:

  Klart jag vill va med i utlottningen :)
  Gillar på fb Offentligt (Pernilla Wamsjö)
  Länkar till tävlingen: https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/activity/10201122070949837?og_perm_src=OPEN_GRAPH_SINGLE_STORY
  (Önskar storlek 40 topp och byxa)

 83. Camilla Bergström skriver:

  Hej! Jag är absolut med!
  Gillar, delar https://www.facebook.com/camilla.bergstrom.12
  Camilla Milla Bergström och hoppas innerligt få dessa snygga så träningen blir lite roligare 😉
  Slutade röka för 1 ½ år sedan och har i samma veva ätit medicin och tyvärr gått upp ca 10 kg.
  Försöker men väldigt svårt att få igång viktnedgången :(
  Skulle ju vara EN SPORRE att ha snyggt på kroppen iallafall!
  mvh

  Camilla

 84. Eva Magnusson skriver:

  Oj… Är ute i sista minuten se jag… Vill så gärna vinna då jag är i stort behov av nytt & fräsht! Rönish är ju såå hot nu så jag håller mina tummar å tår! Stl S i linne & S i tights! Kämpa på alla härliga människor som tränar! Tänk att lite träning är bättre än ingen…
  Må så gott/Eva

 85. Eva Magnusson skriver:

  Glömde skriva att jag delat på FB Eva Magnusson….
  God natt… 😉

Leave a Reply

annonser