VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ibland blir det inte som man tänkt sig…

…maken blev ju magsjuk natten till idag och kunde inte ens gå av båten i Helsingfors… Så vi fick tyvärr ställa in hälften av våra planer… Vi skulle ju egentligen stanna en natt i Helsingfors och bo på ett jätte mysigt hotell och göra Helsingfors två dagar, med massor av roliga aktiviteter.


Men maken kunde tyvärr inte ta sig av båten idag… Så Silja Line var fantastiska och hjälpte oss med en ny lyx hytt fast insides, trots att det var fullbokat på hemresan. En stor eloge och ett stort tack för den fantastiska servicen och personalen som hjälpt oss med allt!

Jag och Oscar gjorde Helsingfors själva och besökte Naturhistoriska museet, åkte på lite sightseeing och shoppade. En riktigt mysig dag trots allt.


Helsingfors är verkligen en riktigt mysig stad, så jag hoppas verkligen på ett snart återseende!

Vi har haft en riktigt mysig kväll ombord på båten oxå och jag ska göra min sista tax free shopping nu innan jag blir alltför trött! Missa inte mina Helsingfors tips senare. Har mycket mer att blogga om, men ska njuta det sista av resan nu!


Kommentarer


  1. Evelina 1 november, 2013 on 10:03 e m Svara

    Nej men usck va trist!! Hoppas ni trots allt haft en trevlig resa och att maken snart piggnar på.

  2. Fröken M 1 november, 2013 on 10:21 e m Svara

    Men fyyy va tråkigt :(
    Men jag hoppas att ni får fler chanser att ”göra” helsingfors framöver !
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna