VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Polhem’s Pressdag!

Förra veckan hade även Polhem sin Pressdag och det är alltid lika trevligt att gå dit och spana in nyheter som denna gången var våren och sommaren 2014.


Det var som vanligt jag, Jenny och Diana som var där och spanade in alla härliga nyheter!


Vi möttes av ursnygga modeller som visade upp Jennifer Bloms snygga klänningar, som jag blev helt frälst i. Kanske är det en sån jag ska ha på min väninnas bröllop i januari?! God mat som alltid och Chokladfabriken bjöd på gudomliga chokladpraliner medan jag spanade in senaste träningsmodet från Pierre Robert. Mycket nytt som skulle vilja flytta in i min träningsgarderob. Å de har ju även bra ullunderställ för barn och snygga underkläder.

Sen hittade jag flera fina bikinisar… Både Damella och Trofé har ju så många snygga bikinisar och ni vet ju att min ”bikini säsong” börjar ju faktiskt snart igen… (Häromdagen trillade det in en enkel biljett ifrån andra sidan jordklotet ”hem” så jag gissar jag ska jobba dit, men vågar inte skriva nåt när inte schemat har kommit ut än…!) Så en eller ett par nya bikinisar är ett måste snart…


Sen skönhetsprodukter ifrån Adonia Organics spanade vi på och snygga smycken och assocearer från Kicks och Zanzlöza Smycken. Tänk att man alltid blir sugen på en massa nytt!


Kommentarer


  1. dianasdrommar 24 oktober, 2013 on 7:58 f m Svara

    Mycket fint fanns det kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna