VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnboksfrukost på Rabén & Sjögren

Igår var jag inbjuden till Rabén & Sjögren på barnboksfrukost där de berättade om fem av deras nya barnböcker. Jag tog med mig Diana, så vi njöt av en god frukost och lyssnade febrilt på deras berättelser om barnböckerna.


Alla författare berättade lite kort om varje bok och jag fastande direkt för boken Tro på Tomten. Det är en adventsbok som man läser ett kapitel om dagen från 1a december fram till julafton. Den boken ska jag definitivt läsa för Oscar och vill även tipsa er som läser för era barn om den som en smart idé inför jul.


En annan bok som jag tyckte passade väldigt bra för Oscar var Riddare och Drakar. Den boken verkade ha en spännande handling och väldigt fina bilder. Så berättade om några andra böcker som passade lite bättre för äldre barn. Jag älskar verkligen att läsa böcker för Oscar. Det är nästan mysigaste stunden på dagen. Böcker är ju verkligen det smartaste att ha med när man reser oxå för att fördriva tiden.

Läser du ofta för dina barn?


Kommentarer


  1. Evelina 18 oktober, 2013 on 8:12 e m Svara

    Vi älskar böcker!! Läser många, många….Tomte boken måste jag nog försöka få tag åå, den lät mysig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna