VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barn och Baby mässan

Det är många mässor nu och idag besökte jag och Jenny  Barn och Baby mässan ute i Kista. Det är egentligen en bransch mässa, men vi fick inbjudan som press-/bloggare. Jätte kul att få spana in en massa nyheter.


Babyzen visade upp sin populära YoYo 0+ vagn som är en perfekt resevagn. Det är nog den enda resevagnen som jag vet funkar att ha med sig som handbagage ombord på flyger. Nu känns Oscar lite för stor för att köpa en ny vagn åt, men en sån här hade jag definitivt satsat på som resevagn om vi skulle behövt en ny.


Norrö Anywhere har ju oxå många bra reseprylar och ni vet väl att ni kan tävla om en uppblås bar sängbräda just nu från dem. De har dessutom sin Nap Pad som årets nyhet.


Prick 13 var en nyhet för mig med flera fina barnsängkläder som var både stilrena och super fina. Ella fick turen att få en ny napphållare från Philips Avent när hon blev uttråkad när mamma pratade för mkt! Det finns ju en uppsjö av olika typer av bärselen och här fick vi en genom gång från Roll About med en ny bärselen för knappa 700 spänn!


Snygga Hannah Graaf visade upp deras Joolz barnvagn och där trivdes Ella riktigt bra! En smart och snygg barnvagn som även funkar riktigt bra även som barnstol när du går på restaurang! Sen gillade jag Trunki väskornas pyramid och blev såklart sugen på en till… De är ju verkligen en smart uppfinning bär man reser med barn, de packar sina saker i den och kan dessutom åka på den! Two in one…


Både Bambino och Mam har ju många bra smarta saker att ha med sig när man reser oxå. Färgglada skedar, nappar, tandborstar, spillfria koppar som är en ultimat uppfinning när man har små barn.

Har du några favorit saker som är smarta för barnen?

Känns som det finns ännu mer saker nu, än för tre år sen när Oscar var bebis!


Kommentarer


  1. Fröken M 10 oktober, 2013 on 9:31 e m Svara

    KUL !! det verkar som om det händer roliga saker hos er så gott som VARJE dag !? Lyx 🙂
    Tack, jag mår mycket bättre så i morgon får det vara slut på latmaskfasonerna – det är dags för lite fredagsfys innan jag fixar fredagsmys och den här helgen ska jag INTE spendera i sängen med näsan full av snor 😉
    KRAM

  2. dianasdrommar 11 oktober, 2013 on 5:04 f m Svara

    Alltid kul med mässor, har ju jobbat på den förrut men nu är bebistiden över..kram Diana

  3. Jenny 12 oktober, 2013 on 9:19 e m Svara

    Hahaha, ja jag borde kanske ha frågat efter en napp till mig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna