VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Monsters University

I tisdags hämtade jag Lill hjärtat tidigt så åkte vi ner på stan och myste in oss i biosalongen och såg Monsters University! Jag har velat sett den redan sen i somras när vi var inbjudna på gala premiären, men då kunde vi ju inte gå på den eftersom vi var på semester! 


Men nu äntligen fick vi tillfälle att se den och så skönt att gå på den en veckodag när det var nästan tomt i biosalongen. Å film är ju verkligen bäst på bio, eller hur? Filmen var jätte bra och Oscar satt som ett ljus i 1h och 50 min. Men jag kan tycka att det är lite väl långt med en barnfilm som är 1h och 50 min. Jag tycker själv att 1,5 h filmer är perfekta. Men det funkade i alla fall hur bra som helst. Med andra ord en riktigt bra handling och sen spännande med 3D såklart. Å just ja, det var ju första gången som JAG var på en 3D film oxå. Oscar har ju varit på det förut, men inte morsan… 😉

Gillar du att gå på bio med dina barn? I helgen funderar jag på om vi ska se på Flygplan som har premiär idag!


Kommentarer


 1. Jolie 27 september, 2013 on 10:34 e m Svara

  Mysigt!
  Jag har gått några gånger med 5,5 åringen, det har gått bra. Han har suttit som ett ljus. Men sen har hela familjen gått en gång och då hade lillasyster svårt att sitta still. Det blev mest jobbigt.

  :-)

 2. dianasdrommar 28 september, 2013 on 7:21 f m Svara

  Mysigt, vi gr p bio ofta och ser fram emot att se Flygplan :) kram och ha en mysig lördag/Diana

 3. Fröken M 28 september, 2013 on 8:19 f m Svara

  Mysigt !!
  Jag håller med dig – nästan två timmar är i längsta laget, speciellt om det är en barnfilm !
  Men de senaste gångerna har viggo faktiskt suttit still och sett hela filmen,
  och jag tycker att bio är ett super mysigt helgnöje :)
  Ha en mysig dag vännen ! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna