VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mallorca flygplats

Mallorcas flygplats i Palma var verkligen gigantisk. En så stor flygplats.


När vi kom fram till flygplatsen var det världens kö till check in. Det var inte som på Arlanda att man kunde checka in själv och bara lämna väskan. Utan här var det traditionellt med en lång kö och allt manuellt. Så vi stod säkert i kö i ca 30 min…


Sen fick vi leta oss till vilken bokstav och del av flygplatsen vi skulle gå till. Om jag minns rätt var det C och det var rätt långt att gå dit vår gate var. Tog nog minst 20 min från check in, vidare genom säkerhetskontrollen till vår gate. På vägen passerade vi en stor tax free, flera affärer och cafeer och restauranger. Vi siktade in oss på att äta lunch på Mc Donald’s som låg i närheten av vår gate. Så det fick helt enkelt bli en Happy Meal.

Kan starkt rekommendera att vara ute i god tid när ni reser med barn ifrån Palmas flygplats. Vi var där dryga två timmar innan flyget skulle gå och det var välbehövligt.

Det var länge sen vi var på en så stor flygplats med Oscar. Även när vi landade var det långt att gå för att komma till bagage banden och hämta väskan.

Vilken är din största flygplats du har rest till eller från med barn?


Kommentarer


 1. Titti 14 september, 2013 on 8:52 e m Svara

  Det är nog Bangkok…..Schiphol, Amsterdam, och Frankfurt, också stora.
  Heathrow ej att förglömma!
  Kram Titti

 2. Marie 15 september, 2013 on 12:54 f m Svara

  Är du guldmedaljen i exvis SAS kan du använda fast track och slipper alla köer :-) Ett bra argument för att alltid flyga samma flygbolag!

 3. Helena Viström 15 september, 2013 on 6:05 f m Svara

  O’hare, Chicago. Stooor som attan 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna