VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CASALL HIT

I måndags var jag medbjuden av Linda på lanseringen av Casall HIT som är en ny träningsform som presenterades i Vasaparken. De har tagit fram träningsredskap anpassade för enkel konditionsträning som fungerar både utomhus och inomhus. Svårighetsgraden är låg och det är lätt att göra rätt. Träningsutrustningen består av skärmar att springa med, släde, viktväst, hopprep, multiband, stege, sandsäck och resistansband som drar dig bakåt.  

Bild lånad från Lofsan.

Det roligaste tyckte jag var att springa med dessa coola fallskärmar. Det var riktigt jobbigt. 

Eftersom jag älskar att träna så passade jag på. Alltid roligt när nya träningsformer dyker upp på marknaden. Dagen till ära invigde jag mina nya Merrell träningsskor oxå, super sköna att träna ute i. Vi testade flera olika stationer och ni hittar mycket mer bilder inne hos LindaLofsan eller Minialthini .Kan tipsa om att Casall kommer att köra detta nästa vecka oxå i Vasaparken för er som är sugna? Ett hett tips, gratis och rolig träning!

IMG_8637

Fotograf Christofer Lind.

 

Hela tjej-gänget samlat efter ett grymt tuff pass. Man blir verkligen taggad och på gott humör av grupp träning. Tänkte först inte gå eftersom jag hade gått upp kl 4, tre dagar i rad och var helt färdig, men är glad att jag gick, fick massor av energi efteråt :)

Tränar du mycket?


Kommentarer


 1. Jessica Sundberg 28 augusti, 2013 on 8:24 f m Svara

  Gud vad kul det ser ut! Synd att min barnvakt krånglade men så är det med att ha barn, de går ju före träning!

  Nu har jag bokat och betalat för ert event! Ser verkligen fram emot det!

  Kram!

 2. Linda-Matstugan 28 augusti, 2013 on 10:05 f m Svara

  WoW, ser helt underbart ut med fallskärmarna! Vill verkligen testa, men kan inte nästa vecka. Hojta till om det kommer något annat tillfälle. Kram!

 3. Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥ 28 augusti, 2013 on 10:16 f m Svara

  Åååh detsamma !! Wow vad duktig du är….avis. Måste börja träna jag också.

 4. anneli 28 augusti, 2013 on 3:19 e m Svara

  Ja allt var det skoj…..

 5. Marie 28 augusti, 2013 on 5:07 e m Svara

  Ser roligt ut!
  Jag kör löpning och styrketräning (Kettlebells och TRX). Jag springer även lopp för att tvinga mig själv att hålla igång ordentligt och tävlingsmänniska som man är så vill man ju hela tiden prestera bättre och bättre…
  Jag tränar varannan dag.

 6. Fröken M 28 augusti, 2013 on 8:05 e m Svara

  Gud va kul !! DET skulle jag vilja testa !!
  Fan, varför ska jag bo där inget kul händer 😉
  KRAM

 7. Towe 29 augusti, 2013 on 7:19 f m Svara

  wow ser ju superkul ut! tränade cirkelträning med Lovisa igår och idag gör det ont lite här och var i hela kroppen :)

 8. Malin 3 september, 2013 on 4:04 e m Svara

  Jag testade detta igår, superkul ju! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna