VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Roligast lekparken på Västkusten

När vi var på Västkusten var vi såklart i flera olika lekparker med Oscar.


Men en lekpark som snabbt blev en favorit för Oscar var den i Fiskebäckskil vid hamnen, som hade den här roliga snurrande gubben som nästan var som en karusell! Den var verkligen populär. Ofta när vi cyklade dit på eftermiddagarna var det massa barn där och den var upptagen. Men sen när vi cyklade dit på förmiddagarna så var det oftast inga barn, så då kunde Oscar (och jag) snurra hur mycket vi ville själva.


En annan rolig grej var en snurrande klätterställning. Dessa två grejer har jag faktiskt aldrig sett i några andra lekparker, trots att vi har besökt många. Här fanns såklart gungor, rutchekanor mm Men dessa lek grejer var roligast.


Har dina barn några favorit lekparker? Om vart ligger de?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna