VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mer skoj på Universeum

Förra tisdagen hade vi ju en riktigt rolig och mysig dag på Universeum. Jag bloggade ju om Oscars favoriter dinosaurierna förra veckan.


Men det finns verkligen så mycket mer att göra på Universeum. Nere på Jobbis kan man bland annat klä ut sig och spela teater eller leka affär, leka på en båt och mycket annat.


 Puls finns en rolig klättervägg som man kan klättra på liksom sitta och pyssla.


Vi gjorde flera  ”roliga saker” och satt och pysslade länge. Vad tycker ni om våra hemma gjorda dinosaurier som fick följa med oss hem?


Det fanns som ni ser hur mycket roligt som helst för barnen och som jag tidigare skrev. Detta måste vara Göteborgs bästa inne aktivitet för barn. Helt oslagbart. Har du inte besökt det, så kan jag starkt rekommendera ett besök dit. Jag funderar på om vi ska ta en höst weekend till Göteborg och besöka Universeum igen, eftersom Oscar tyckte det var så roligt.


De har även en shop med massor av roliga leksaker på våning 2 och jag passade på att spana in lite roliga saker att ha med sig på när man är ute och reser. De hade en uppsjö av olika böcker och det är ju alltid både intressant, roligt och lärorikt med nya böcker. Hittade även ett par trevliga resehandböcker för barnfamiljer som jag inte tidigare har sett.


Sen fanns det en uppsjö av roliga pysselböcker. De kan nog barnen aldrig få för många av?! Har de pysslat klart i en, vill de säkert ha en ny och det perfekta tids fördrivet när man är på resande fot.

Har du varit på Universeum? Om vad gillade du bäst?


Kommentarer


 1. Fröken M 13 augusti, 2013 on 8:54 e m Svara

  Vi var på universeum en kortis i våras, men jag inser nu att vi missade en massa roliga grejer ! Dock var det så mycke folk när vi var där att man knappt tog sig fram någonstans, men Viggo var nöjd över en tur i tropikariet :)
  KRAM

 2. dianasdrommar 14 augusti, 2013 on 6:18 f m Svara

  Universum är så kul, vi var där förra sommaren kram Diana

 3. Jennie Bergius 14 augusti, 2013 on 4:46 e m Svara

  Så kul! Och underbar leoparddräkt!! :)
  <3 Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna