VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kladdkaka med vitchoklad mousse

På den semestern har det blivit mycket bakande och framför allt kladdkakebak som vi i familjen gillar mycket. Jag älskar ju som tidigare nämnt att experimentera med mina kladdkakor och den sista jag gjorde i förra veckan fick bli en vanlig kladdkaka med hackad mjölkchoklad i och vitchoklad mousse på! Riktigt gott vill jag lova och den blev nog sommarens godaste oxå.


Vitchoklad mousse är super enkelt att göra, man vispar bara 3 dl grädde, smälter ca 200 gram vitchoklad och har i två ägg gulor och rör till en smet och har sen på kladdkakan. Jag brukar även låta kladdkakan få stå i kylen en stund och sen garnerar jag med något fint. Behöver inte serveras med nåt annat men bär är ju alltid fräscht till.

Vad gillar du att baka?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna