VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa resesängen

Nu inför vår sommar semester beställde jag en ny uppblåsbar resesäng åt Oscar ifrån Norrö Anywhere.


Den har verkligen varit perfekt på vår semester här nere på Västkusten. De tre tidigare somrarna har vi ju haft en spjälsäng åt honom här nere, men den har han ju vuxit ur. Så jag blev så himla glad när jag hittade denna som passar åt ett barn från ca 2 år och uppåt. Så denna sängen blir ju perfekt även till nästa sommar åt honom.


Den är som sagt uppblåsbar och har liksom även en sängkant så inte barnet kan rulla ur sängen. Oscar har sovit jätte bra i den under hela semestern. När vi åker hem packar vi såklart med den hem. Perfekt att ha hemma om vi får några vänner med barn på besök eller om Oscar själv kanske vill ha en nattgäst eller perfekt om man åker till några vänners landställen eller sover över hos någon spontant, då den är väldigt enkel att ta med och pumpa upp.

Hur sover era barn när ni reser eller är på landet och inte bor på hotell? 


Kommentarer


 1. Alfva 8 augusti, 2013 on 11:35 e m Svara

  Våra brukar somna ungefär överallt, så vi har aldrig brytt oss att släpa på sängar, men perfekt att kunna plocka undan.

  Som svar på din fråga – Absolut! Vi fick ut otroligt mycket semester för pengarna, men kunde rest ännu billigare. Vi gjorde av med 12000:- i fickpengar på 30 dagar, inkl mat, dryck, snacks, glass, shopping och utflykter, så vi hamnade väl på 37 i totalnota.

  Och ja, jag och ungarna kommer till ALV! Sambon ska på egen resa istället! Ska bli så kul!

 2. dianasdrommar 9 augusti, 2013 on 6:29 f m Svara

  Smart och lätt att ta med sig kramis Diana

 3. Anna 9 augusti, 2013 on 6:53 f m Svara

  Tycker de känns lite onödigt att ha någon extra säng, när han är så stor. Vi kör på ”vanlig” säng när vi är i väg med våra barn! Tack för en bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna